Keşfet

Tunze 9001 ps

Platinium

Yeni Üye
Ad Soyad
Bülent
Ps kutu içeriğindeki mavi süngerler ne işe yarar.Videolarda görüldüğü üzere hiç kullanılmıyor gibi bir görüntü var.Artı eksi getirisi ne olabilir.

Ayni soruyu bende ilk görünce sormuştum. İçinden bir adet yuvarlak delik açılmış içine entegre olarak çıktı sanırım sizde de. Bir adet de deliksiz normal kare sünger çıktı. Sanırım bu kaba fıltraston ve minik kabarcık sorununu önlemek icin konulmuş  ama net cevap varsa bende merak ediyorum. Ben o şekilde kullanmaya başladım :)   fakat video ve 2. El ilanlarında fotoğraflarda falan kimse bunu kullanmıyor ilginç bir şekilde nedenini bende merak ediyorum :)  ? 

İnşaAllah gören birileri olur.

Ps kutu içeriğindeki mavi süngerler ne işe yarar.Videolarda görüldüğü üzere hiç kullanılmıyor gibi bir görüntü var.Artı eksi getirisi ne olabilir.
Süngerler kabarcıkları önlemek için. Videolarda görünmemesinin sebebi eski partide sünger olmaması.

Delikli olan klasik pozisyon için. Diğeri de yan, arka ve yüzey emiş için.

Klasikte delikliyi kullanırsanız kabarcık sorunu yaşamazsınız.

Tesekkurler tahmin ettiğim gibiymiş. Bu zamanla yosun ve kaba pislik toplayabiliyor. Yıkıyorum ayrıca ilerde edilebileceğimiz biyer varmi acaba bu süngeri ? Sert bir madde Cunku alıp kendimiz yapalım desek malzemesini nasıl bulabiliriz acaba. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar