Keşfet

Tunze 9002-9005-9010 Ps Arıyorum

kasif

Yeni Üye
Ad Soyad
Mesut kasif
Arkadaşlar Tunze 9000 serisi 9002-9005-9010-9020 ps arıyorum .Yaşı önemli degil temiz düzgün sorunsuz çalışsın yeter

Uygun fiyatlı olanlar tercihim

Hocam bende 9010 var toplama kabı çatlak temizlerken elimden düştü ama su kaçırmıyor. Ayrıca satılan sump kitide var eğer kabı illa değiştiricem dersen show akvaryum veya pasifik akvaryumdan ithalat öncesi sipariş vererek 40 euroya temin edebilirsin fakat su kaçırmıyor bence gereksiz. Sorunsuz 6 ay kullandım sonra forumdan schuran 120 aldım şimdi boşta duruyor kutusu kullanma kılavuzu askı apartları hepsi mevcut normalde toplama kabı çatlak olamasa 320 lira isteyecektim sump kiti ile beraber 250 ye veririm. Uygun ise bana özel mesaj ile ulaşabilirsin. Saygılar...

Hocam bende 9010 var toplama kabı çatlak temizlerken elimden düştü ama su kaçırmıyor. Ayrıca satılan sump kitide var eğer kabı illa değiştiricem dersen show akvaryum veya pasifik akvaryumdan ithalat öncesi sipariş vererek 40 euroya temin edebilirsin fakat su kaçırmıyor bence gereksiz. Sorunsuz 6 ay kullandım sonra forumdan schuran 120 aldım şimdi boşta duruyor kutusu kullanma kılavuzu askı apartları hepsi mevcut normalde toplama kabı çatlak olamasa 320 lira isteyecektim sump kiti ile beraber 250 ye veririm. Uygun ise bana özel mesaj ile ulaşabilirsin. Saygılar...
Skimmerı Emrah arkadaşımızın multicontrollerı ile takas ettik. Saygılarımla.

Emrah kardeşim sana teşekkür ederim .İlanı ben verdim ps sen kaptın bravo

Emrah kardeşim sana teşekkür ederim .İlanı ben verdim ps sen kaptın bravo
:rolleyes:

kardeş lazımsa göndereyim bana lazım değil ben biladere tank kurduğum için ona bişeyler arıyodum

ee ne demişler hızlı olan kazansın.. :)

Yapmayın Allah aşkına burası yarışmamı veya sınavmı yoksa sizmi yarış içindesiniz.Hobicilik nedir sizce ,yardımlaşma degilmi

Ben nete girene kadar gitti .Hayırlı olsun güle güle kullanın .Burdan şunu söylemek istiyorum yeni deniz akvaryumuna geçenler veya

geçeceklere daha özverili olalım .Nerde birlik orda dirlik demişler eskiler :)

Mesut bey sanırım mesaj kutunuz dolu gönderemedim size mesajı.9210 ile ilgili olarak daha geniş bilgiyi pasifik akvaryumdan Gökhan beyden alabilirsiniz.Su seviyesi sabit olduktan sonra akvaryum içi de kullanılabiliyor sanırım.

Yapmayın Allah aşkına burası yarışmamı veya sınavmı yoksa sizmi yarış içindesiniz.Hobicilik nedir sizce ,yardımlaşma degilmi Ben nete girene kadar gitti .Hayırlı olsun güle güle kullanın .Burdan şunu söylemek istiyorum yeni deniz akvaryumuna geçenler veya

geçeceklere daha özverili olalım .Nerde birlik orda dirlik demişler eskiler :)
üstadım gercekten tüm yüreğimle söylüyorum eger ps size çok lazımsa göndereyim ben direk orhan beyin kendisine ulaştım ve takas teklifinde bulundum kabul etti size veya bu işe yeni başlayan herhangi bir arkadaşıma kesinlikle bi art niyetim yoktur , ve tekrar söylüyorum istiyosanız ürünü size göndereyim.

saygılarımla

emrah emiroğlu

0554 840 16 15

Konu görüntüleyen kullanıcılar