Keşfet

tunze 9004 - amazon.com'dan alışveriş??

bahadir_s

Yeni Üye
Ad Soyad
Bahadır Serinkaya
merhabalar,

tuzlu su akvaryumuna yeni geçiş yapacağım. yaklaşık 2 yıl tatlı suda tecrübem oldu.
mevcut tankım ile arka tarafa sump ilavesi sonrası devam etmeyi düşünüyorum. sump kısmını düşünmez isek yaklaşık 50 litrelik bir hacmim olacak. 

yaklaşık 1 haftadır elimden geldiğince makale ve ekipman incelemelerini okumaya çalıştım. PS olarak tunze 9004 almayı düşünüyorum, ileride tank boyutunu da değiştirmeye karar verirsem de işimi görmesini istedim. bununla beraber önceliğim, sorunsuz ve sessiz bir cihaz olması.

sanırım şu anda TR piyasasında satışı bulunmuyor. baktığım her sayfada stokta olmadığını görüyorum. ürünü Amerikadan getirtme imkanım var, şu anda amazon.com'da 156 $. fiyat TR'deki satış fiyatlarına göre çok makul değil. Bu noktada sorum şu; TR'ye yakın zamanda ithalat gelecek mi? bilgisi olan var mı? gelse bile dolar kurundan dolayı şu an görünenlerden daha yüksek bir fiyatla satışa sunulma ihtimali var mı?

"bunun yerine alternatif olarak xxx önerebilirim" diyen olursa memnun olurum.

Merhaba performans,boyut ve enerji tüketimi olarak yurtiçinde bulabileceğiniz en yakın alternatif hydor slim skim 250.65 gibi görünüyor 

Merhaba. Tankınızın 50 lt hacme sahip olduğunu yazmışsınız. Böyle bir hacim için askılı protein skimmer kullanabilirsiniz. Eğer motoru dahil olmayan bir model alırsanız 110 tl civarında bir fiyata gelir. Eğer motoru dahil bir model alırsanız fiyat biraz daha artar. Bunun yanında benim 60 lt nano tankımda kullandığım ve çok memnun olduğum oldukça uygun fiyatlı bir model var isterseniz özelden mesaj atarım. Saygılarımla.

Son anda arkadan sump’lı bir tankta karar verdiğim için hacim 110 litrye çıktı. İkinci el temiz bir tunze 9004 aldım. Bundan sonrasında yeni bir başlıkta kurulum serüvenimi anlatırım :)

değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Tecrübelerinizi bizle paylaşmanız oldukça yararlı olacaktır. Kurulumunuzu anlatırsanız size destek olmaya çalışırız

Konu görüntüleyen kullanıcılar