Keşfet

Tunze 9010 Ps

captein

Yeni Üye
Ad Soyad
metin
yaklasık 8 aydır kullandıgım tunze 9010 ps satılıktır. fiyat 300 tl dir.

Metin bey merhaba,

Ps nasıl bir tankta kullanıyordunuz acaba? Canlı yükü nasıldı. Ses açısından nasıldır birde fotoğraf ekleyebilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Metin bey merhaba,

Ps nasıl bir tankta kullanıyordunuz acaba? Canlı yükü nasıldı. Ses açısından nasıldır birde fotoğraf ekleyebilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler
15o lt lik tankımda kullanıyorum. ama 1000 lt ye kadar yeterli deniyor. bende agırlıklı soft ufak tefekte sps ve lps olan tankımda, 2 tang toplam 6 balıkla beraber kullanıyorum. ses olarak beni rahatsız eden bir ses yok . tankım evimin salonunda duruyor. su an resim ekleyemiyorum ama linki asagıda orada daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.

15o lt lik tankımda kullanıyorum. ama 1000 lt ye kadar yeterli deniyor. bende agırlıklı soft ufak tefekte sps ve lps olan tankımda, 2 tang toplam 6 balıkla beraber kullanıyorum. ses olarak beni rahatsız eden bir ses yok . tankım evimin salonunda duruyor. su an resim ekleyemiyorum ama linki asagıda orada daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim almayı düşünürsem fiyat ile igili bişeyler yapabilirmisiniz ?

mustafa bey kar amacı gütmediğimden fiyatı uygun yazdıgımı düşünüyorum. ps yi hala tankımda kullanmaya devam ediyorum. inanın bana maliyeti cok daha fazlaya mal oldu . satarsam bende farklı bir ps alma niyetindeyim satamazsam kullanmaya devam ederim :)

gunceldir

askılı olarak kullanılabiliyormu bu ps metin bey? takas düşünürmsünüz birde.

Bu PS yi 380lt de kullanıyorum çokta memnunum balık yüküm sizin gibi çok değil metin bey,hava emiş vanasını komple çıkarttım,balık yüküm çoğalsada bu PS iş görür,hele 150 lt'lik tankta çok rahat kullanırsınız,sonrasında bu ps yi ararsınız bence satmayın gönül rahatlığıyla 150 lt tankınızda kullanın.

Bu PS yi 380lt de kullanıyorum çokta memnunum balık yüküm sizin gibi çok değil metin bey,hava emiş vanasını komple çıkarttım,balık yüküm çoğalsada bu PS iş görür,hele 150 lt'lik tankta çok rahat kullanırsınız,sonrasında bu ps yi ararsınız bence satmayın gönül rahatlığıyla 150 lt tankınızda kullanın.
zafer bey tesekkurler yorumunuz icin. bende zaten bi memnuniyetsizliğim yok. psimdende memnunum sadece degişiklik olsun diye satısa cıkardım. olursa olur olmazsa olmaz. ama dediğiniz gibi bende su ana kadar psimden memnunum ve halada kullanıyorum. yalnız zafer bey bişi soracagım hava emiş vanası dediğiniz yer hava ayar vanasımıdır ??

Evet mavi olan,daha doğrusunu siz söylediniz.

bende dedim orası neresi:)

bu arada gunceldir...

guncel...

guncel...

mrhablar eger ps hala duruosa bir numara verirseniz hemen ararım ve alırım

tunze hala satılıkmı? alıcı olabilirim

arkadaslar yerine alacagım ps yi satan arkadas satıstan vazgectigi icin su an bende ps arayısı içerisindeyim. o zamana kadar satıs askıdadır. ps bulursam tekrardan satısa konulacaktır.

saygılar

tekrardan gunceldir. ps bulamadım . ps ile takasta yapabilirim.

guncel....

takas etmek istediğiniz ps çesidini öğrenebilir miyim .

Konu görüntüleyen kullanıcılar