Keşfet

Tunze Elektronik Motorlar Ve Kontrol Ünitesi

resif&sel

Yeni Üye
Ad Soyad
Selim CEVREM
Mp 40 aldığımdan boşa çıkmıştır

6055 elektronik motor 3 adet

Multicontroller 1 adet

Motorlar temiz sorunsuzdur

Fotoğraflarda motorun bir tanesi gözükmüyor İzmirde arif arkadaşımızda duruyor

Fiyat olarak 1000 lira istiyorum

img1415tn.jpg

-------------------GÜNCEL-----------------------------------

GÜNCEL

Aynisindan 2 tane kullaniyorum mp40 dan geri kalir yanlari yok bence. Cok memnunum

bu 6055 ler dur kalk olarak kullanıldığında çatçut sesi yapıyormu, yeni modeller yapmıyormuş sanırım yada bir parçası değiştirilince eskilerde yapıyormuş, hiç durkalk şeklinde kullandınızmı

dur kalk (wavebox modunda) kullanıyorum.hiç ses yok, 2mm lik bir contası var ondan bulup (wavebox nanosu arıza yapan bir arkadaşımdan) ekledim hiç sıkıntı yok...

1 adet de 6095 aldım, o da aynı şekilde hiç sessiz olarak wavebox şeklinde çalışıyor...(bunlara ilave bir malzeme gerekli değil)

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu 6055 ler dur kalk olarak kullanıldığında çatçut sesi yapıyormu, yeni modeller yapmıyormuş sanırım yada bir parçası değiştirilince eskilerde yapıyormuş, hiç durkalk şeklinde kullandınızmı
Cihan bey motorların 2 sinin içinde bahsedilen contadan mevcut. contanın birtanesii çıkartıp fotografını çektim

img1428m.jpg

bu çat çut sesi 7096 conroller kullanıldığında oluyordu sanırım 7095 te varmıydı bu sorun? yada benmi yanlış biliyorum..

Bir süreliğine satıştan geri çekiyorum

Mp 40 aldığımdan boşa çıkmıştır

6055 elektronik motor 3 adet

Multicontroller 1 adet

Motorlar temiz sorunsuzdur

Fotoğraflarda motorun bir tanesi gözükmüyor İzmirde arif arkadaşımızda duruyor

Fiyat olarak 1000 lira istiyorum

img1415tn.jpg
Fotoğrafda gözüken takım satılık 2 motor 1 kontrolör son fiyat 800 lira (tekli satış yoktur)

-----------------------------GÜNCEL----------------------------------

Güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar