Keşfet

Tunze Master Doc 9420 Protein Skimmer

dincerkurtulus

Yeni Üye
Ad Soyad
dincerkurtulus
Tunze_logo.jpg

450 lt'lik akvaryumumda 3 XL Naso, Vlamingi, Yellow tang + 20 balıkla mükemmel toplama yapan skimmerimi daha üst modele geçeceğim için satıyorum fiyat : 800 tl.

temiz sorunsuz ve yanında yedek çırpıcı motoru ile birlikte verilecektir..

• 2000 litreye kadar olan tuzlu su akvaryumları için ideal protein skimmer.
  • Ölçüler: U 410 x G 210 x Y 580 mm
  • Çalışma derinliği: 160 -370 mm
  • Güç Tüketimi: 15 W @ 230 V / 50 Hz,
  • Su Kapasitesi: 1500l/h ,
  • Hava Kapasitesi: 850l/h ,
  • Skimmer Kap Hacmi: 2 litre

9420.jpg

Dincer Bey merhaba,

Yedek cırpıcı motor dediginiz yeni nesil Hydrofoamer (9420.040)modelimi ve sıfır mı? Ayrı olarak ne kadar fiyat dusunursunuz acaba?

merhaba serkal bey, kusura bakmayın çırpıcı pervane olucaktı siz sorunca fark ettim, aradığınız motoru forumda satılık ilanlarında görmüştüm yada yurt dışından 189$ + kargo ücreti ile getirtebilirsiniz, selamlar..

unutmadan skimmerın motoru yeni sürüm Hydrofoamer Silence 9420.047'dir ve 15 w güç tüketimine sahiptir, eski sürümden farkı daha sessiz ve daha az enerji harcamasıdır, yanında vereceğim sıfır yedek çırpıcı pervane ve aparatların piyasa fiyatı 89 tl'dir, aşağıdada skimmerın bu sabah çektiğim yüksek prodüksiyonlu videosunu görebilirsiniz :D saygılar..

merhaba serkal bey, kusura bakmayın çırpıcı pervane olucaktı siz sorunca fark ettim, aradığınız motoru forumda satılık ilanlarında görmüştüm yada yurt dışından 189$ + kargo ücreti ile getirtebilirsiniz, selamlar..
cok tesekkurler..

Merhabalar,Tunze de sorun yok ise ben aldim. :)SaygilarAqua MarketOmer0532 341 53 43

satılmıştır

Konu görüntüleyen kullanıcılar