Keşfet

Tunze Nano Reefpack 200

calyx

Yeni Üye
Ad Soyad
Barış Coşkun
arıyorum arıyorum bulamıyorum...

tunze satan bir yer veya kişilere selam ederim.

ülkemizdeki malzeme sıkıntısına değinmekten sıkılmamış olsam bir şeyler daha yazardım.

sanki afganistandayız..

Barış ,

archer satıyor

:blink:

Alabilirsen al :lol:

Baris Beycim ulkemizde yok yok.....Paradan bahsedince butun kapilar aciliyor :lol: malesef.Tunze yi getiren Ali Riza bey,kendisi Ankara da ve adresi mevcut,ozelden yolluyorum .Istedigin urunu konusuyosun,siparis veya mevcutsa satin alip kargo ile teslim aliyosun ;) B)

archer kim ya? kesin kavga ettiğim birisidir?
default_tongue%20(1).gif

serdar kardeşim; 400 euro felan derse kalbime iner diye korkmasam telefon ederim. yarın sabah kahvesinden sonra ararım.

e öneriyo musunuz bari?

bende bi ingiliz hayranlığı var ki sormayın gide. çok meşhurmuş ingilterede :)

Tunzenın sıtesıne gırıp ayrıntılı katalogunda fıyatlarla beraber urunlerı gorebılırsın.Yanılmıyorsam ankara da ,yazılı olan euro fıyatlarına+kdv ıle satıyorlardı.Ona gore dusun.Ama bence bırazdaha arastır derım ,yenı cıkmıs urunlerını satmaya calısan bırsuru ıyı markalar var.Mesela ıtalya bu konuda cıddı atılımda.Hem az wattlı hemde ucuza bulabılırsın B)

şöyle 100lt bir nano kurıyım dedim. parasını da kenara ayırdım. hatta fazlasıyla ayırdım ama kararsızlık yüzünden kuramadım gitti.

sumpı arkaya mı kurıyım yoksa alta mı.. ya da sumpsız bol kaya ile mi yapıyım derken kafa allak bullak oldu.

yazı tura atıcam o olcak.

Nasıl arzu edersen,sana kalmıs.İşin bi ucundan baslaman lazım bıranonce.Zamanla ıstek ve tecrubelerın bırlesıp sana yol gosterecektır.Bence bol kayalı en fazla 2,3 balıkla sumpsız bu işi goturebılırsın.Uygunda bı ps bulursan oh super.....Tecrube edınerek adım adım ılerlersen bu hobide,hem kesen hem de canlıların saglıgı ıcın ıyı olucaktır. ;)
default_tongue%20(1).gif

Yurtdışında ps sump içinde kullanılacak ise tunze önerilmiyor.Ancak akvaryum içinde kullanılacak ps denince ilk tavsiye ettikleri marka tunze.Bence tunze den şaşmayın.Almanyada bir yakınınız var ise akvaryumcularda tunzenin web sitesindeki fiyatlardan yüzde 20 daha ucuza alabilirsiniz.Köln deki Atakan Sever e ait akvaryumcuyu özellikle tavsiye ederim.

vallahi geçenlerde bi akvaryum kurdum. sonra içine kaya atmadan vazgeçtim boşalttım suyunu. serdar kardeşim heralde senin dediğin gibi yaparım.

bir tunze bir de akıntı motoru sessiz sessiz güzel çalışır diye düşünüyorum.

atakan severi almanyaya gidersem ziyaret etmeye çalışırım ama akrabalarım berlin ve hanoverde oturuyor :( o iş zor yani..

ali rıza beyden 250ytl ye alırım heralde. redsea skimmerı da satarım..

burdan çaktırmadan ilanı veriyim bakalım ne olcak :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar