Keşfet

Tunze Nano Wave Box (6091)+photocell

emrahemiroglu

Yeni Üye
Ad Soyad
Emrah EMİROĞLU
nano wave box (6091) +photocell ile birlikte satılıktır. 200 ytl

ist/pendik... heryere kargo yapılır.

emrah emiroglu

0554 840 16 15

satılmıştır.

Emrah bey merhaba.

Bu Nano Wave Box'ı sizden ısrarla almak istememe hatta en son geçen hafta bana öm'ile 200 tl'ye verebilirim mesajı attıktan sonra benden gelecek cevabı beklemeden telefon açan bir arkadaşa sattınız.Son mesajınızda özür dilediğinizi fakat bir aksilik olursa wave box'ı bana satmak için söz verdiğinizi yazdınız.

Az önce ilanınızı gördüm satmışsınız.Alanada satanada hayırlı olsun.

Keşke bana söz vermeseydiniz...

Emrah bey merhaba.Bu Nano Wave Box'ı sizden ısrarla almak istememe hatta en son geçen hafta bana öm'ile 200 tl'ye verebilirim mesajı attıktan sonra benden gelecek cevabı beklemeden telefon açan bir arkadaşa sattınız.Son mesajınızda özür dilediğinizi fakat bir aksilik olursa wave box'ı bana satmak için söz verdiğinizi yazdınız.

Az önce ilanınızı gördüm satmışsınız.Alanada satanada hayırlı olsun.

Keşke bana söz vermeseydiniz...
alper bey inanın sizi unuttum kusuruma bakmayın rezerve eden arkadaş almayınca bi süre satışa sokmadım, bu sabah satılıklar bölümüne ilanı koyduğumda inanın hiç aklıma gelmediniz beni yanlış anlamayın yoksa ha size satmışım ha başkaına benim için farketmez di zaten.. tekrar özür dilerim..bu aralar çok yoğun olduğumdan kafam cok dolu bağışlayın alper bey.

saygılarımla

alper bey inanın sizi unuttum kusuruma bakmayın rezerve eden arkadaş almayınca bi süre satışa sokmadım, bu sabah satılıklar bölümüne ilanı koyduğumda inanın hiç aklıma gelmediniz beni yanlış anlamayın yoksa ha size satmışım ha başkaına benim için farketmez di zaten.. tekrar özür dilerim..bu aralar çok yoğun olduğumdan kafam cok dolu bağışlayın alper bey.
saygılarımla
Neyse sorun değil.Tekrar hayırlı olsun.

Hayırdır yeniden mi satışta..

alet satıldımı satılmadıysa talibim

Konu görüntüleyen kullanıcılar