Keşfet

Tunze Wavebox Master 62.12.00

emrahemiroglu

Yeni Üye
Ad Soyad
Emrah EMİROĞLU
arkadaşlar elimde 3-4 ay kullanılmış sıfır kadar temiz diyebiliceğim Tunze Wavebox Master 62.12.00 var.. fiyat 600 ytl

not:

schuran jetstream 1 kalsiyum reaktörle takas edebilirim.

emrah emiroğlu

0554 840 16 15

Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel..

güncel fiyat 500 ytl

Moderatör tarafında düzenlendi:
elimde schuran değil fakat geo copy (dıy) ca reaktörüm var tüp, selenoid regülatör, içerisindeki medya grotech mg taşı ve mercan kırığı. motor eheim universal 1250. ben 2 aydır sorunsuz kullanıyorum kh-mg-ca sabit. resim gönderebilirim isterseniz.

elimde schuran değil fakat geo copy (dıy) ca reaktörüm var tüp, selenoid regülatör, içerisindeki medya grotech mg taşı ve mercan kırığı. motor eheim universal 1250. ben 2 aydır sorunsuz kullanıyorum kh-mg-ca sabit. resim gönderebilirim isterseniz.
çetin bey dıy mazemelerle düşünmüyorum, ilginize teşekkür ederim... alan olursa zaten

son fiyat 500 e vericem ..

saygılar.

aaa emrah bey dıy deyip geçmeyin ca reaktör yapmak kolay değil, hele yapıpta 4x4 çalıştırmak hiç kolay değil. benim nasıl ca reaktörü yaptığımıda forumda çoğu abimiz,kardeşimiz iyi bilir. neyse size kolay gelsin.

aaa emrah bey dıy deyip geçmeyin ca reaktör yapmak kolay değil, hele yapıpta 4x4 çalıştırmak hiç kolay değil. benim nasıl ca reaktörü yaptığımıda forumda çoğu abimiz,kardeşimiz iyi bilir. neyse size kolay gelsin.
ben referans olabilirim ;)

arkadaşlar schuran jetstream1 arıyorum, bu ürünle takas etmek isteyen cıkmazsa

ürün satılıktır. 500 ytl

ÜRÜN SATILMIŞTIR.

Konu görüntüleyen kullanıcılar