Keşfet

Turuncu Polip Cok Iri Boyda

Fiyat olarak ne dusunuyorsunuz acaba?

200 tl bir karısa yarım karıs kayada sayamadım ama 80 kafadan fazladır 25  kurustan buyukler

Moderatör tarafında düzenlendi:
hadı alın guncelı durumu cok ıyı arkadaslar bıde rengını gorsenız cep telle olan fotosu bu

satılmazsa bu canlıyı yakarım guncelı :)

sefer bey yakmayın yazıktır bana hediye edebilirsin :blush:

ücreti ödediginzde tabıkı hedıye edebılırım:) ya böyle bır polıp nasıl satılmazya  ben resıf yapcak olsam kesınkez almıstım

Moderatör tarafında düzenlendi:
sefer küçük fraglara ayırsan kapış kapış gider 

ilk alanlardan biride ben olurum

guzel abıcım suphem yok ama zamanımda yok :) alanın pısman olmıcagı seyrıne doyum olmaycagı bır canlı

bu fiyata değer gerçekten güzel zoa

Dıyorumya ben mercan topluyor olsaydım ellı kere almıstım :)

İyi satislar sefer bey. Komple sps ye donecegim icin alamiyorum yoksa kacirmazdim

alpaslanım eywallah alanın tankındakı en cok cavlayan mercan olmazsa gerı ıade alıcam guncelı :)cok ıddalı bır parça

fosforlu pembe tup anemon da satılıktır ıletısım ozel msj

hepsı cok renkllı guncelıı

Fraglayıp satabılırsınız guncelı tam kolleksıyonluk ama otekı polıplerınız gölgede kalır guncelı :)

180   sonnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Bu aralar cok harcama yaptım kotanın cok üstünde:) ama artık bu ilana dayanamıyorum aldım sefer bey haftasonu caddebostan Bostancı çıkarımdan alırım. Sehir dısındayım 2 gün sonra ararım tel nonizi özelden bildiriniz lütfen

Saygılarımla

Gokhan

Bu kadar basit hayırlısı olsun tankınızda tek olucak  hafta sonu atasehir serif ali caddebostan kısacası karsıdayım :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar