Keşfet

Turuncu Zoa Frag

niketi

Yeni Üye
Ad Soyad
Tekin İlkay
Fotografta gördüğünüz zoayı uzun süredir özenle besledim. Nihayet ilk fraglarını yaklaşık 3 hafta önce aldım. Uzunca bir süre frag almak için ana koloniye dokunmayacağım. Bu yüzden taleb önceliğine göre fragları vereceğim. 6 adet frag bulunmakta...

5 adet frag mevcut ve her frag kayası üzerinde iki kafa var.....bir adet 2 kafadan oluşan frag kayası Fiyatı : 60 TL

1 adet frag kayası mevcut ve 3 kafalıdır................................Fiyat : 80 TL

Selamlar

Fotografta gördüğünüz zoayı uzun süredir özenle besledim. Nihayet ilk fraglarını yaklaşık 3 hafta önce aldım. Uzunca bir süre frag almak için ana koloniye dokunmayacağım. Bu yüzden taleb önceliğine göre fragları vereceğim. 6 adet frag bulunmakta...
5 adet frag mevcut ve her frag kayası üzerinde iki kafa var.....bir adet 2 kafadan oluşan frag kayası Fiyatı : 60 TL

1 adet frag kayası mevcut ve 3 kafalıdır................................Fiyat : 80 TL

Selamlar
Talepleri ÖM ile gönderirseniz memnun olurum

slm

Merhaba,

2'li frag için Ö.M. attım. Kolay gelsin.

Forever Powder Blue

Bir adet 2 li frag kayası Murat Bey için ayrılmıştır. Güzel bir seçim ...

selamlar

Sadece 2 ve 3 kafalık fraglar mı ben mi yanlış anladım acaba..

Tekin bey zoa nın bu resmi sizin tankınızdan mı?

Tekin bey zoa nın bu resmi sizin tankınızdan mı?
Altan bey,

aşağıdaki linkte kendi tankımdan çekmeye çalıştığım fotografı bulabilirsiniz. Akvaryuma mükemmel bir renk farklılığı yaratıyor . Antalyanın sembolü portakal ağacındaki portakal güzelliğinde duruyor. :) Keşke yakın olsanızda ana tankımda görseniz :(

Selam ve saygılarımla

Tekin Bey sizdeki tür lunar eclipse olarak bilinen tür müdür ? Eğer öyle ise benim akvaryumumdan örnek bir resim ekliyorum ve sanırım bu durumda ben fragları çok ucuza satmışım.

dsc02700.jpg

Tekin Bey sizdeki tür lunar eclipse olarak bilinen tür müdür ? Eğer öyle ise benim akvaryumumdan örnek bir resim ekliyorum ve sanırım bu durumda ben fragları çok ucuza satmışım.
dsc02700.jpg
Osman Bey,

Çok yakın renkler farklılık ışık ile alakalı olsa gerek. Sizinkilerde harika ve oldukça güzel duruyorlar. Sizde çoğalmaları nasıl acaba. Ben çok uzun bir süre önce 10-12 kafa olarak almıştım. İlk 7 fragı ancak alabildim. Çoğalması için ekstra bir bilgi gerekiyormu...

selamlar

Renk nadirliği ve polip iriliği dışında klasik zoanthuslardan pek de farklı oldugunu düşünmüyorum. Hatta bazen büyürken kazara kopup uçuşan 2li 3lü parçaları elyafa takılınca uğraşmayıp attığım da olmuştur. Geçen seneden bu yana epey çoğalmıştı. 3-4 adet 15-20 kafalı fraglarından satmıştım,nadir bir tür olduğunu biliyordum ama bu kadar değerli olduğunu bilmediğim için fragları 25 ila 40 tl arası fiyatla vermiştim.

Arkadaşlar her ikinizinde zoaları göz alıcı maşallah. Tekin bey kusura bakmayın açtığınız konuyu da meşgul ediyorum ama zoalar için özel olarak kullandığınız bir katkı varmı aceba? Hayırlı satışlar.

Arkadaşlar her ikinizinde zoaları göz alıcı maşallah. Tekin bey kusura bakmayın açtığınız konuyu da meşgul ediyorum ama zoalar için özel olarak kullandığınız bir katkı varmı aceba? Hayırlı satışlar.
Nedemek , meşguliyet olarak görmeyin lütfen. Sıvı katkı olarak 11 li dozaj pompası ile Sodyum Bikarbonat,ca,mg,Grotech A,B,C, Seachem Trace,Iodine,St,Reef Plus ve toz olarkta hafta bir olark ekte likte görülenlerden veriyorum. Umarım faydalı olabilmişimdir.

Selam ve saygılarımla

Koydum actilar ilkay bey, tesekkur ederim. Zoalarin hangisinin ne kadar degerli oldugunu pek bilemedigim icin satan arkadaslara guvenmeyi tercih ediyorum. Tesekkurler.

Forever Powder Blue

Koydum actilar ilkay bey, tesekkur ederim. Zoalarin hangisinin ne kadar degerli oldugunu pek bilemedigim icin satan arkadaslara guvenmeyi tercih ediyorum. Tesekkurler.
Forever Powder Blue

Güle güle büyütn, umarım bende olduğu gibi yavaş çoğalmazlar ve hızlı bir şekilde çoğalıp bol frag alırsınız. Kh daki ani değişiklikler zoaların kendilerini tutundukları kayadan bırakmasına nden olabiliyor. Bu yüzden Kh değerini 8-10 aralığında sabit tutmanızı öneririm. Benim tecrübem kh ın 10 bandında tüm canlıların keyifli ve üremeye meilli olduğu yönünde.

Selam ve saygılarımla

Aynı zoadan bende de yaklaşık 80 kafa var.. Bende değerini öğrenmiş oldum..

Nedemek , meşguliyet olarak görmeyin lütfen. Sıvı katkı olarak 11 li dozaj pompası ile Sodyum Bikarbonat,ca,mg,Grotech A,B,C, Seachem Trace,Iodine,St,Reef Plus ve toz olarkta hafta bir olark ekte likte görülenlerden veriyorum. Umarım faydalı olabilmişimdir.Selam ve saygılarımla
Çok teşekkürler Tekin bey tavsiyeniz için. Gerçi bende çoğalma sorunu yok hiçbir katkı maddesi kullanamdığım halde ama renklerin canlılığı ve çoğalmayı arttırmak için katkı kullanmak uygun olur diye düşünüyorum. Nadir türde zoalar benim de çok ilgimi çekiyor. Sizin zoalar da çok harika görünüyor.

Fraglar ana koloniden daha verimli çıktı. Yavruları diplerinden cıkmaya baslamıs :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar