Keşfet

Tuzlu Akvaryumu Bozuyorum

dehjetbmw

Yeni Üye
Ad Soyad
erkul senkaya
800 LİTRELİK TUZLU AKVARYUMUMU BOZUYORUM

2 LBLUE TANG

1 XL SAİFLİNG TANG

2 DAMSEL

2 PAYLONCO

1 XLNASO TANG

1 XL triger

60 KG VEYA DAHA FAZLASİ KAYA

2 METAL HALİDE

1 TANE QUEEN PS

VE DALGA MOTORLARİMİ

ATMAN 2 TANE

HEAİLA KAFA MOTORUMU KATKİLARİMİ

HEMPSİNİ BİRDEN 1000 DOLARA VERİCEM PAZARLİK ETMEYİN TEK TEK SATMAK İSTEMİOYRUM.GECEK DEĞERİ 2000 DOLAR ÜSTÜNDE

AKVARYUM HARİÇ FİYAT.....

AKVARYUM HARİÇ 1 TANE KABAK GİBİ AÇMİŞ LEATHER İM VAR VE KAYALAR COK İYİ DURUMDA

[SIZE=14pt] [/SIZE]Balıkları ayrı satmanız sizin için daha iyi olur bence.Hepsini aynı kişinin alması zor gibi :)

valla satilirsa ben bakamadiğimdan satiyorum acilimde yok satilmazsa salicam marmaraya zaten :) ))

Niye salıyorsunki denize sen ne zorluklarla kurmuşsudur onu.Bizim zordurumda olanlara versene...

Mesela bana kaya lazım palyaço ve damselde olabilir...

1 XLNASO TANG

:) bunu isteyen birtane devrem var.

Hayrettin bey devrem derken?

Tankı yazmamaışsınız ama oda satılıkmı satılıksa ölçüleri nedir....

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla satilirsa ben bakamadiğimdan satiyorum acilimde yok satilmazsa salicam marmaraya zaten :) ))

Bende ayrı ayrı fiyat belirleyip koyarsanız alıcı çıkıcaktır.Denize salmak ölüme atmak gibi bişey olur yani...

şaka anlaminda söledim denize salma işini inanirmisiniz ben bu akvaryuma cok para harcadim ve artik harcamak istemiorum :) beni taniyan arkadaşlar gene ayni laflari sölyür dicekler sıkıldım bakamiyorum baliklarim taş gibiler 1 seneden fazla oldu evet tankimda satilik ama mobilyadan cikarcak adam lazm.tatli suya dönceğim için dağitiyorum. tank için özel mesaj atarsan konuşuruz.özel bir isteğiniz için mesaj atin lütfen

Bende şaka yaptım ama ciddi anlayıp dagıtabilirsiniz mesela...

Arkadaşlar persenebe günü baliklari biri almaya geliccek sanirim.hepsini birden almaya geliyor.olumlu ve ya olumsuz şeylere size bildiricem teşekürler

osman devrem ,senden başka kaçtane devrem var :)

keşke o nasoyu sen alabilseydin :( ona iskender,dürüm şiş , lahmacun filan alırdık , iyi bakardık yani :)

( forumda 1971 doğumlu olan kaç kişi var acaba ? )

Hayrettin bey devrecilik yapmayalım lütfen... :D

2 LBLUE TANG

1 XL SAİFLİNG TANG

2 DAMSEL

2 PAYLONCO

1 XLNASO TANG

1 XL triger

80 KG VEYA DAHA FAZLASİ KAYA

+1 leather im akvaryumuma ilgilenmediğimden dolayi satıyorum pazarliksiz 550 dolar srf kayalar bu fiyattir istanbul içi olmasi lazmdir bu bir fırsattır 550 dolara akvaryum kurmak isteyenlere

1 XL SAİFLİNG TANG

2 DAMSEL

2 PAYLONCO

1 XL triger

80 KG VEYA DAHA FAZLASİ KAYA

+1 leather im akvaryumuma ilgilenmediğimden dolayi satıyorum pazarliksiz 550 dolar srf kayalar bu fiyattir istanbul içi olmasi lazmdir bu bir fırsattır 550 dolara akvaryum kurmak isteye

not naso tang yoktur

2 LBLUE TANG

1 XL SAİFLİNG TANG

2 DAMSEL

2 PAYLONCO

1 XL triger

80 KG VEYA DAHA FAZLASİ KAYA SADECE 550 DOLAR ÖZEL MESAJ ATTIN

Konu görüntüleyen kullanıcılar