Keşfet

ücretsiz Canlı Kaya

başak

Yeni Üye
Ad Soyad
osman murat bayram
elimde dekorasyon fazlası şu anda sump da bulunan tahminen toplamda 5 kg dan fazla olan kayaları ihtiyaco olan bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum kayalar en ufağı yumruk büyüklüğünden biraz fazla diğer3-4 parçada bütün parçalardır

teslimyeri = Altunizade evden

elimde dekorasyon fazlası şu anda sump da bulunan tahminen toplamda 5 kg dan fazla olan kayaları ihtiyaco olan bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum kayalar en ufağı yumruk büyüklüğünden biraz fazla diğer3-4 parçada bütün parçalardır

kayalar kısa sürede ilk mesaj atan (gbgonenc ) nick li arkadaşımıza hafta sonu verilmek üzere ayrılmıştır

abi kayalardan kaldımı

+1 tebrikler, :)

devrem helal olsun.

devrem helal olsun.
Arkadaşlar kutlanacak birşey yok ortada formumuzun amacının zaten bu tür desteklemeler olması lazım diye düşünüyorum.

Ah birde çoğalttığımız canlıları fırak mırak adı altında ticarete çevirmeyip de paylaşabilsek çokgüzel hareketler olacak ama inşallah bu forumda onuda başarıcaz

osman bey düşünceleriniz için sizi tebrik ederim :)

Çok kibar ve düşünceli bir davranış.

Allah gönlünüze göre versin

devrem kutlarım :wub:

( var var )

Burdan sizlerin huzurunda tekrar osman murat abime teşekkür ediyorum.Kaç gündür kaya kaya diye geziyorum karşıma bu şekilde çıkcağı aklıma gelmezdi.

Teşekkürler.

Burdan sizlerin huzurunda tekrar osman murat abime teşekkür ediyorum.Kaç gündür kaya kaya diye geziyorum karşıma bu şekilde çıkcağı aklıma gelmezdi.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun, takdir edilecek bir hareket Osman Murat Bey.

Saygılar

Engin

Arkadaşlar dün osman murat abimden kayaları aldım .Yanlız ben 5 kg beklerken daha fazlasına sahip oldum.Çok mutlu oldum.Tekrar teşekkürler.

gözün aydın.

hayırlı olsun

Arkadaşlar dün osman murat abimden kayaları aldım .Yanlız ben 5 kg beklerken daha fazlasına sahip oldum.Çok mutlu oldum.Tekrar teşekkürler.

işini görmene sevindim güle gülle büyüt tankındaki canlıları

bende bu hobiye başlarken başta marinlife Efe olmak üzere çok arkadaştan destek görmüştüm o nedenle bende elimden geldiğince hevesi olan fakat belli imkanları yetmeyen arkadaşlarıma karınca kararınca yardımcı olmaya çalışıyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar