Keşfet

Ücretsiz Hydor Koralia 2-3-4 Için Karbon Fiber Mil

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Bende iki tane Koralia 3 var ve temizlemek için her açtığımda seramik milleri kırılıyor, çok ince ve narin yapmışlar onları. Yedek miller kolay bulunmuyor, bulsanız bile çifti 20 TL. Neyse, ben de gidip 2mm 1 metrelik karbon fiber bir çubuk aldım. Bu karbon fiber çok enteresan bir malzeme, bükülen ve sonra yerine geri gelen acayip bir şey; tuzlu suda falan da hiç etkilenmiyor, salınım yapması falan yok (olta kamışları falan bir sürü ürün bu malzemeden yapılıyor). Motorlarda titreşim ve ses zaten yoktu ama millerini değiştirince sanki sesleri daha da azaldı çünkü bu karbon fiber denen şeyin yüzeyi çok kaygan, pervane çok rahat dönüyor gibi geldi bana ve ses yapmıyor.

Ben çubuktan kendim için 9 ar cm lik iki parça kestim, fazla 80cm lik kısmını isteyenlere kesip gönderebilirim. İrtibat 0532 3667566 veya ÖM. Satıcı firma benim işyerime çok yakın. Başka motorlar için bana şu kadar mm lik çubuk lazım diyen olursa oradan alıp gönderirim; min. 1 mt satıyorlar ama merak etmeyin, gayet ucuz bir malzeme...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnce düşüncen ve yardımseverliğin için teşekkürler üstad

Estağfurullah ne üstadlığı...

Bana lazım hocam coralia 2 mili. 2 kere kırıldı almadım artık :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son 40cm gibi kaldi. İsteyenler OM ile adres vb gonderebilirler.

Eser Bey,

Evde mili kırılmış olan bir kafa motorum var ama çapını bilmiyorum. Acaba size ölçüleri bildirsem yardımcı olur musunuz?

Sevgiler.

Merhaba Mehmet Bey;

Yardımcı olurum ama bende sadece 2mm olanı var, umarım uyar sizinkine...

Son 30cm ücretsiz 2mm karbon fiber çubuk...

Bu arada; kendi dalga motoru, kafa motorlarına vb. uygun farklı çaplarda karbon fiber çubuk almak isteyenlere aşağıdaki siteyi önerebilirim, çok uygun fiyatlara motor mili yapabilirsiniz bu çubuklarla hem de kırılmaz...

Elıme ulaştı mil

Cook tesekkur ederım cok ısıme yaradı

Aylardir ücretsiz mesh ve mil dagitiyorum isteyen herkese, tesekkur etme nezaketinde bulunan nadir insanlardansiniz; ben tesekkur ederim :)

Eser Bey,

2 mm likten 7 cm bana yollama şansınız var mı?

İyi günler dilerim.

Uygun görürseniz adres bilgilerini mail atarım

İsteyen herkese ücretsiz gönderiyorum ben, ÖM ile adres-telefon vb. vermeniz yeterli...

Konu görüntüleyen kullanıcılar