Keşfet

ücretsiz Malzeme Ve Hediyeler

metehan

Yeni Üye
Ad Soyad
Metehan Konuk
arkadaşlar,

istanbul dışı bölgelere şehir ve ilçelere malzeme ve canlı tedariği olmayan bölgelere,

hediye nori göndereceğim. isteyen arkadaşlar lütfen mail atsın..öğrenciler ve ist dışı ilk sıralarda

sevkiyat yapacağım.. yeni kuranlara da -nano- hediye tuz ve karbon yollayacağım..

Metehan bey sizi takdir ediyorum,sizin gibiler sayesinde bu hobi daha ilerilere gidecektir eminim,gerçekten bravo..

gerçekten sizi bu davranışınızdan dolayı kutluyorum ve sizin örnek teşkil etmenizi dilerim saygılar

ÖM attım Metehan Bey

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar,

istanbul dışı bölgelere şehir ve ilçelere malzeme ve canlı tedariği olmayan bölgelere,

hediye nori göndereceğim. isteyen arkadaşlar lütfen mail atsın..öğrenciler ve ist dışı ilk sıralarda

sevkiyat yapacağım.. yeni kuranlara da -nano- hediye tuz ve karbon yollayacağım..
Bende tuzlusuya yeni başlıyacağım tuz gönderebilirmisiniz? Tatlısudan kalma karbonum var sanırım tuzlusuda kullanabilirim.

valla bu davranış imkanı olupta uygulayamayan kişilere bir ders oolsun tebrikler...

Metehan bey örnek davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim.ÖM attım saygılar.

arkadaşlar,

++1000

Tebrik Ederim

Saygılarımla....

Çok güzel bir davranış.Eminim ihtiyacı olupda tedarik edemeyen arkadaşlar(özellikle öğreci olanlar) çok mutlu olacaklardır...Tebrikler...

arkadaşlar,

biraz yoğunum -lojistik oprerasyon fazla -

özel mesajları okudum sıradan yollayacağım...

kusura bakmayın geçikme için .tekrar özür....

:)

Metehan özel attım. ( sen anlarsın ne yazdığını :lol: )

Tebrik eder,bu çabalarınızın herkese örnek olmasını dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar