Keşfet

Ucuz elektrik kullanımı

jatu

Yeni Üye
Ad Soyad
bora
Merhabalar , elektrik kullanımında '' serbest tüketici '' statüsü aylık fatura tutarı 120 TL 'ye düştü. Sanırım çoğu hobici arkadaş hobiden dolayı bu elektrik tutarlarıyla karşılaşıyor. Aranızda serbest tüketici olarak genel tedarikçi dışında elektrik alan var mı? Yeni tedarikçi önerisi ve fiyatlara nasıl yansıdığı konusunda fikir veren olursa güzel olur.

Ben bir kere denemiştim geçmeyi ama fatura tutarınız az demişlerdi. Bana aylık 160-180 TL fatura geliyor, İstanbul Anadolu Yakası'nda bu fatura tutarları üzerinden geçebileceğim alternatif başka şirket var mı ben de merak ediyorum açıkçası...

Ben bir kere denemiştim geçmeyi ama fatura tutarınız az demişlerdi. Bana aylık 160-180 TL fatura geliyor, İstanbul Anadolu Yakası'nda bu fatura tutarları üzerinden geçebileceğim alternatif başka şirket var mı ben de merak ediyorum açıkçası...
İnternette elektrik satış firmalarının sitesine girdiğimde  tedarikçiler 120 TL üstündeki faturalarda yıllık bir faturanız bedavaya geliyor gördüğüm kadarıyla

Google a yazınca karşılaştırma yapan bir site çıkıyor eser.Kurtköye aesaş bakıyor onun sitesinde 125 tl üstü.

Ben herşeyi sorgulayıp geçtim ama ihmal ettiğim bir maddeyi kullandılar dağıtım bedelini aşırı arttırdılar aynı ücreti ödüyorum malesef. 

bende ilave olarak sunu öğrendım.eger sızın fatura ödedıgınız toptan elektrık satan şirket o bolgenın sorumlu dağıtım şırketıne sızın faturanızla ılgılı odemeyı yansıtmazsa dağıtım şirketi faturanız ödenmedi gibi görüp elektriğinizi kesiyormuş. ayrıca arıza hallerinde dağtım şirketi dışardan elektırk aldığınız için sizden ek ucret karşılığı tamırat yapıyormuş. kısacası yine köşeye sıkıştık  

bende araştırdım ancak bütün firmalar hemen hemen aynı çok bişey degişmiyor tavsiyem ekipmanları gözden geçirmek.

Konu görüntüleyen kullanıcılar