Keşfet

Unicorn Tang Takas Yada Satılık

ersanşahin

Yeni Üye
Ad Soyad
Ersan Şahin
balığın boyu 12-13 cm kadar son derece sağlıklı tek sorun balığa pek ısınamamam. Öncelikli olarak damsel harici başka balıklarla takas etmek istiyorum özellikle ufak balıklar olursa yada bir blue yada blue powder tang (üstüne ücret ödeyebilirim) olabilir. Satın almak isteyenler için 80 ytl.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ersan bey size bi takas teklifi yolladım. uygunsa gerçekleştiririz.

xenia ile takas etmeyi düşünmüyorum.

Güncel

80 ytl

Güncel 80 ytl.

takasda aradığım balıklar.Chromis ,sixline,blue tang,mandarin

güncel

Balığın dün gece çektiğim videosu (videosuğu daha doğru olur)

cleaner shrimp lede takas edebilirim

bu linkden bakabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel Fiyat 65 ytl

Acil damselve xenia dışında her türlü canlı ile takas edebilirim

Ersan şu balığın fotosunu değiştirsen çoktan satılacak :)

fotoğrafı cep telefonu ile çektiğimden çok itibar etmeyin

videolarda daha net görünüyor.

günel 65 ytl

blu tang, sixline veya mercanla takas olur.Balık sağlıklıdır her türlü kuru yemi yemekte sorunsuzdur.

güncel 65 ytl

blu tang, sixline ,mandarin veya mercanla takas olur.Balık sağlıklıdır her türlü kuru yemi yemekte sorunsuzdur.

Önümüzdeki hafta sonu yeni balıklarım geleceğinden aciliyeti artmıştır.

Sadece 3 şubata kadar gelip alabilecek olanlar için balığın fiyatı 50 YTL dir.

Beklediğim balıklar bu hafta gelemediğinden balıklar gelene kadar bu fiyattan güncel. 50 Ytl.

:)Arkadaşlar balık için çok abzürt teklifler geliyor.Balığı satma aciliyetim ortadan kalkmıştır habri balık fazla ,bir balık eksik bir şey fark etmez.Bu balık 12-13 cm lik yetişkin son derece sağlıklı bir balık. Balığın elden çıkartma aciliyetim kalmadığı için Fiyatı 100 ytl dir.lütfen kendinizin bile inanmadığı tekliflerle mesaj göndermeyin, pazarlık payı yoktur.

krız varya piyasada bu zamanda bırsey satana allah kolaylık versın etraf mezarcı kaynıyo bır araba sattım sattıgım adama neredeyse ben para odeyecektım

bir damsele yeri geldimi 30 ytl bile çekilen güzelim türkiyesinde unicorn tang gibi güzel bir balığa insanların bu türlü yaklaşımıda tuhaf bendede vardı unicorn tang tankıma büyük geldiği için satıyordum dediğiniz gibi neredeyse üstüne ben para verecektim çok hoş ve sağlam balıktır alacak arkadaşa hayırlı olması dileğiyle selamlar, saygılar.

Arkadaşlar zannedersem bu ilan aralık 2007 nin saygılarımla...

Kriz o zaman basladi zaten ;)

Konu görüntüleyen kullanıcılar