Keşfet

Üye Resimleri

Önemli olan güneş yokkende takabilmek güneş varken herkez takabilir ama sen istersen senin için o ela gözlerimlede çekilirim waşşşşşş :)

Abi sen dedin için kodum fotoyu şişirme şimdi he :)

Abi sen dedin için kodum fotoyu şişirme şimdi he :)
rahat ol aslanım sen :)

ben dünyanın yarısından coğunu gemide çalıştığım yıllarda gezdim ve ne tipsizler gördüm..

ben yinede türk olarak şunu sölerim türk erkeği herzaman karizmadır kardeşim.. varmı bundan ötesi

evet abi teldeyim görüşürüz :)

Buda ben.

n7238776543377068806l.jpg

Planör havalanmadan mı yoksa burun üstü çakıldıktan sonra mı verdin abi bu pozu ?

Ama her iki ihtimalde de yakışıklısın :)

Kıvanç modelcilik hayatımda 2 tane uçak parçaladım sadece.Bu geçen senenin resmi bu uçak hala faal. :)

Napalim balimiz olmadı için kendi fotolarımı eklim dedim bende her ne kadar kıvanç abi ve emrah emiroglu gibi keskin bakamasamda :)

Zor anlaşılıyor he cidden :)

gökhan abicim kaç senedir bu işi yapıyosun ? 2 model kırman çok büyük bir başarı eğer 1-2 yıldır yapıyorsan bu işi

gökhan abiye sordugum soruyla ilgili olsun diye modelcılıkle ilgili bir resim koyıyım dedim

buda ben dünya şampiyonasından bir kare;

Yokbe kıvanç abi o gördün yer kapalı garaj yanındaki çıtalarla olan yerde asmanın dallları sarsın diye yapılan bir iskelet çatının matının uçtu yok yane :)

gökhan abicim kaç senedir bu işi yapıyosun ? 2 model kırman çok büyük bir başarı eğer 1-2 yıldır yapıyorsan bu işi

İlk rc araba ile başladım 2006 da.Sonra uçak şimdi heli.toplamda bir giles 202 birde trainer kırdım.

Umut senle aşık atamıyacağım belli :)Sen işin hemen hemen sonuna gelmişsin.Planör bu işin en asil tarafı.

Buda benden olsun (Alan Szabo).Parmaklara dikkat.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar