Keşfet

Üye Resimleri

Napalim balimiz olmad? için kendi fotolar?m? eklim dedim bende her ne kadar k?vanç abi ve emrah emiroglu gibi keskin bakamasamda :)
sefer bu poza benden 10 üzerinden 10 ve haftan?n birincisi seciyorum seni :D

gazete SABAH ta karizma adam sefer,,, günün man?eti... :D :D :D

valla 6 yıldır kumanda elimde hertürlü uçan kumandalı araçı kullandım kullanıyorum... kaç tane uçak kırdıgımı düşürdügümü,tamır ettigimizi bi babam bilir :D ben sayamadım iki uçak çok iyi bir rakam atraksiyon sevmiyosun herhalde :D ben ilk havada uçan uçagı elıme verdiklerinde loop atmıştım :D izmirde bu işi nerde yapıyosunuz ?

n517167294_967173_4110.jpg

Emrah abi neden öyle bir bakış yapma geregi duydun yanlışımız felanmı oldu :) hiç gerek yoktu bence öle bi bakışa :) zuahahahaha koptum beeee.

Emrah abi neden öyle bir bakış yapma geregi duydun yanlışımız felanmı oldu :) hiç gerek yoktu bence öle bi bakışa :) zuahahahaha koptum beeee.
yavv sefer ağustozun 5 'i
default_tongue%20(1).gif
sıcak bir hava :D tepeden vuran bi güneş fenalıklar geciriyorum :) bide benim hanımla nişanlı olduğum zaman ayrıca bu fotoyu yengen cekti zaten kıl bi durum ısrar etti durdu ister istemez böle bakıcam tabii :D :D :D :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keşke benimde bi nişanlım olsada foto çekse bırak nişanlıyı kız arkadaşım bile yok napcam ben böle be emrah abi:)

şaka makada gözünden bişi kaçmıyo senınde he :) o zaman nişanlı dildim abi :)

Akin bey gemiyi denizde açıklarda demir atarak sahilede yüzerek geldınız heralde :)

Akın kardeş, dalış yapamadığım şu soğuk günlerde fotoğrafın içimi ısıttı ( mera da güzele benziyo )

Valla dalış yapamadıgım soguk günlerde demişsiniz ama ben soguk falan demiyorum pazar günü karadenizdeydim 7mm ile girdim çok harikaydı su :D . Resimdeki mera bizim takımı hiç boş döndürmeyen sarozdaki meramız.

Vay akınım harbiden de yakışıklı çıkmışsın bu arada domates anemonu sözünde yalan oldu

Konu görüntüleyen kullanıcılar