Keşfet

Uygun Fiyatlı Balıklar Ankara Içi Elden Teslim....!

Boğaç

Yeni Üye
Ad Soyad
Boğaç Taylan
Black percula L boy     60,00TL

Koran angel  M boy   170,00TL

Yeni tanka geçtiğim için bu iki balığımı satmak istiyorum, canlılar bir yılı aşkın süredir bendeler.

İletişim için lütfen 532 227 39 93 arayınız form'a çok fazla bakamıyorum.

Black Perculayı aldım.

Percula verilmiştir,

Koran Angel M Boy  170,00TL güncel.

Hep istediğim bir balık ama bunuda eklersem tank patlayacak :) Resim varmı belki dayanamam :)

Hep istediğim bir balık ama bunuda eklersem tank patlayacak :) Resim varmı belki dayanamam :)
Yaklaşık üç ay kadar öncede aynı balığın ilanını vermiştim ozamanda ilgilenmiştiniz, resmi mevcuttu yeni resim ancak hafta sonu ekleyebilirim. İsterseniz cevizlidere cad. oturuyorum uygun olursa gelip görebilirsiniz. Saygılar

Ozaman almalıydım şimdi çok daha fazla balık var hem bu canlıya hemde bendikilere yazık olabilir. Satışta kolaylıklar kusura bakmayın zamanınızı aldım. Çok güzel canlı gerçekten. Mercanlarınızla arası nasıl?

Rica ederim. Aslında bu güne kadar bir problem yaşamadım, ama yeni tanka geçtim bir aydır ve risk almak istemiyorum lps - polip ağırlıkta ne olur ne olmaz diye elden çıkartmak istiyorum yeni tankıma dahil edersem birdaha yakalayamam diye,  bence görüntüsü ve tavırları çok güzel bir canlı. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar