Keşfet

Uygun Fiyatlı Hazır Nano

efb

Yeni Üye
Ad Soyad
Ercan ÇINAR
Slm bir süre önce satışa çıkarttığım nano akvaryumu eşim akvaryumla ilgilenmediğinden dolayı yeniden satışa koyuyorum

yanlız biraz farklı olarak tam takım akvaryum canlı kayası,canlıları,kumu,sirkilasyon motorları,ışıklandırması ve ps 450tl

40x40x40 pleksi akvaryum duruso sistemli

43x31x26 sump

mevcut akvaryum sehpası

aqua medic turbo floter 1000 multi SL protein skimmer aquabee up/2001 motorlu

2 adet hydor koralia nano

2 adet Sun Sun Jialu HDD-420 Akvaryum Kapağı 42 cm. pl ikisininde balanstlarını yeni değiştirdim

taban malzemesi Red Sea Aragonite Kum 5 Kg Reef Base

Atman AT104 kafa motoru

canlı kaya büyük bir bölümü fiji kayasıdır

3 farklı tür mushroom biri tek kayada diğer ikisi küçük parça kayaların üstünde

1 adet leather

2 adet conc

1 adet snail

3 adet hermit biri ithal diğer ikisi yerli ve kirli beyazlar

1 adet cleaner shrimp

Merhaba Akvaryum satılmadıysa ben talip olmak istiyorum.0532 431 52 76 kolay gelsin mustafa

ilan günceldir

Slm bir süre önce satışa çıkarttığım nano akvaryumu eşim akvaryumla ilgilenmediğinden dolayı yeniden satışa koyuyorum

yanlız biraz farklı olarak tam takım akvaryum canlı kayası,canlıları,kumu,sirkilasyon motorları,ışıklandırması ve ps 450tl

40x40x40 pleksi akvaryum duruso sistemli

43x31x26 sump

mevcut akvaryum sehpası

aqua medic turbo floter 1000 multi SL protein skimmer aquabee up/2001 motorlu

2 adet hydor koralia nano

2 adet Sun Sun Jialu HDD-420 Akvaryum Kapağı 42 cm. pl ikisininde balanstlarını yeni değiştirdim

taban malzemesi Red Sea Aragonite Kum 5 Kg Reef Base

Atman AT104 kafa motoru

canlı kaya büyük bir bölümü fiji kayasıdır

3 farklı tür mushroom biri tek kayada diğer ikisi küçük parça kayaların üstünde

1 adet leather

2 adet conc

1 adet snail

3 adet hermit biri ithal diğer ikisi yerli ve kirli beyazlar

1 adet cleaner shrimp

parca olarak satma düşünceniz varmı

parca olarak satma düşünceniz varmı
slm evde iki akvaryum oldugundan hepsini birden vermek istiyorum tek olarak talep çok olursa verebilirim yoksa aksi halde sanırım iki akvaryumla devam edicem :)

parca olarak talip olursa kayaları ben alabilrim

güncel

arkadaslar canlılar ve diger malzemeler için ayrı ayrı teklifler geliyor gelen mesajlara gore tum malzemeler için talep olursa parca olarak vericem ilginiz için teşekkür ederim ama öncelik olarak hepsini birden alıcak kisinindir komple akvaryum içinde gerçekten uygun bir fiyat alıcak olan arkadasa simdiden hayırlı olsun pişman olmayacagından eminim

Parça olursa koralia nanolardan 1 tanesine talipim.

arkadaslar tum malzemeler olmasada buyuk bir bolumu için bir arladasımız teklifte bulundu oda yer sıkıntısı oldugundan dolayı tamamını alamadıgını belirtti satıs gerceklesirse geriye sadece dolap,sump,ps ve 1 adet hydor koralia nano kalıcak teklifte bulunan arkadaslar için herhangi sakıncası yoksa bu sekilde vericem bunuda yazıyorum cünki parca satısı yapmıyacagımı belirtmistim yanlıs anlasılmasın

slm fiyat konusundaki anlasmazlıktan oturu ilan yeniden gunceldir

Moderatör tarafında düzenlendi:
nanoya yeni canlılar eklediğimden satıştan çekilmiştir tşk.

Konu görüntüleyen kullanıcılar