Keşfet

Uygun Fiyatlı Nano Tank Mercanları Ve Balıklar

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
Canlıları videoda görebilirsiniz.

Elimdeki nanoyuda dağıtıyorum birkaç parça mercan ve birkaç küçük balık var canlılar gayet sağlıklı ve keyiflidir tatile çıkacağım için dağıtmak zorundayım

Mercanlar

_Tek kafa Torch Coral ( 1 yumruktan büyük) kökünde ufak tüp kurtlarıda var _ 40 tl

_Mavi Glove Polyp ( bebek yumruğu boyutunda ) nadir bir tür  _40 tl

_Green Button Polyps  25_30 kafa var ( Her kafa 25 kruş ve 50 kuruş büyüklüğünde) 1 yumruk kayaya sarılı durumda+ 1 adet green hairy mushroom _40 tl

_Küçük Mix kaya 15_20 kafa kollar k.rengi ortası fıstık yeşili zoa+ 1 adet orta boy tüp kurdu+ fosforik yeşil mushroom _30 tl

_Küçük Mix kaya 25_30 kafa kollar k.rengi ortası fıstık yeşili zoa +2 3 kafa Brown mushroom   _30 tl

_120 kafa+ fıstık yeşili zoa yaklaşık 10 cm*10 cm boyutunda bir kayada _60 tl

_ 2 adet 9 10 kök pumpıng xenia tek kaya fiyatı 45 tl

_10 kg pembe mor coralin kaplı yaklaşık 2 yıllık kürlenmiş canlı kaya 120 lira ayrıca kayaları alanlara üzerindeki küçük kafa zoalar,mushroomlar, xenialar ve yaklaşık 10 15 adet yosun yiyici küçük snail hediye olarak vericem

Balıklar

_ M boy  Algeater Goby ( kuru yeme alışkın ) 4 aydır nanoda _45 lira

_L boy Fire Goby Her Türlü yemi yer 1 yıldır akvaryumda _45 lira

_1 Adet temizlikçi karides _45 lira

_2 adet büyük boy sadece kumda dolaşan aktif çalışan chonc ( camlara tırmanan salyalı tür değil ) 2 adet 15 tl

_2 adet Nassa Sand Snail ( kum içinde artıkçıl beslenen) 2 adet fiyatı 15 tl

Teslimatı metro, metrobüs, tramvay hatları üzerinden ortak noktada yapabilirim 05449088469 cep numaramdan ulaşabilirsiniz yer Bayrampaşa .

Moderatör tarafında düzenlendi:
ıyı satışlar..Ankara da olsanız bunların hepsını silip süpürürler valla:) tabiki başta ben olmak üzere..

Torch Coral için ÖM yolladım.

Kadir Bey. Özel mesaj gönderdim. Saygılar.

torch coral ve mavi glove polip e talibim. 0532 305 25 47 

Akvaryumu saticakmisiniz?

Canlilarin tamami pazartesiye kadar Semih beye rezervedir canlilar verildikten sonra akvaryum ve malzemeleride ilana koyacagim.

Arkadaş ile dun gece 2 balik 2 mercan için anlasmistik bugün teslim edecektin . en azindan insan tlf larima cevap verip arkadasim ben baskasina satacagim bekleme der.hic yakistiramadim

Baliklari akvaryumdan cikaramadim kayalar cok oldgu icin komple akvaryumdan cikarmam gerekti siz aradgnzda calisiyordum bakamadim telefona daha sonrada aklmdan cikmis aramak acikcasi Semih bey tamamini rezerve ettirince cazip geldi kendisine ayirdim hepsini.

Mercanlar, baliklar , snailler ve kayalarin tamami Semih beye verilmistir güle güle beslemesini diliyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar