Keşfet

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

Ufuk_Arslan

Yeni Üye
Ad Soyad
Ufuk Arslan
Herkese benden selamlar

evet başlıktan da belli oluyor. uzunnnn bir ara oldu. iş değişiklikleri ve koşturmacalar ile geçen. Bu süre zarfında eminim ki bir çok şey değişti. değişmeyen tek şey tutkumuz. şimdi yeniden okuyup öğrenme aşamasından başlayacağız. 

@admin : kullanıcı adım ve sifremle yaşadıgım sorunu deneme yanılma yöntemiyle hallettim. size gönderdiğim bilgilendirme için işlem yapmanıza gerek yok. teşekkürler.

Hoş geldiniz Ufuk Bey.

hayırlı olsun ufuk bey.

arkadaşlar tekrardan merhaba

şimdi söyle eski elimde ne var diye baktıgımda tüm ekipmanları öylece cıkartıp bir köşeye bıraktıgımı fark ettim. bunlarım temizliklerini ne ile yapmam dogru olur? 

sabun vb kimyasalları kullanmadan bu cihazları (ps , dalga motoru, dönüş motoru) nasıl temizlerim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba sirkeli suda bir gün çalıştırırsanız yada en kötü bekletirseniz gayet temiz olacaktır. İyi akşamlar.

Merhaba sirkeli suda bir gün çalıştırırsanız yada en kötü bekletirseniz gayet temiz olacaktır. İyi akşamlar.
Sirke asittir. Tüm gün sirkeli suda çalıştırmak plastik aksama zarar verebilir, özellikle kablolarda ciddi sıkıntı çıkarabiliyor. 15 litre suda 1 çay bardağı sirke ve maksimum yarım saat öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar