Keşfet

Vefat - Tan17

gloock

Aktif Üye
Ad Soyad
İlker Kök
Forumumuz üyesi, akvarist arkadaşımız Tan Raydar (Tan17) mücadele ettiği amansız hastalık neticesinde genç yaşta vefat etmiştir.

Cenaze namazı hakkında bilgiye ulaşamadım henüz,öğrenirsem paylaşacağım.

Evli ve bir bebeği olan kardeşimize Allah rahmet eylesin, acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Resif Bölgesi.

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun..

Allah rahmet eylesin taksiratıı affetsin Ailesine sabır versin 

Allah Rahmet eylesin;

Allah ailesine sabır versin. Bu duayı eksik etmeyin arkadaslar.

Türkçe Okunuşu:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Ve inne ilâ Rabbinâ lemünkalibûne, Allahümmek’tübhü indeke fil muhsinîne vec’al kitâbehu fi illiyyîn. Vehlufhü fi ehlihi fil ğâbirine velâ tahrimnâ ecrehu velâ teftinnâ ba’dehu.

Türkçe Anlamı:

‘‘Biz Allah’tan gelmiş ve Allah’a gidiyoruz.. Ve biz ahirette yine O’na dönücüleriz. Allah’ım, onu yüce huzurunda iyilerden yaz. Kitabı illiyyine koy. Arkada kalan çoluk çocuğuna halef ver, O’nun sevabından bizleri uzaklaştırma ve bundan sonra bizleri fitneye sokma. ”

Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.

Keşke bu kadar çok seveni olmasaydı, biraz daha oturur sohbet ederdik belki mercanlardan balıklardan başka. Uygun görülen buymuş demek. Allah rahmet eylesin. Işıklar içinde uyusun abim.

Sabah Sabah inanamadım, Çok üzüldüm. 2 sene önce tanışmıştık ve neredeyse her gün görüşüyorduk. Allahım bebeğine uzun ömürler versin.

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.. Acılı ailesine baş sağlığı diliyorum.

Tüm kayıplar acı... Ama genç yaşta böylesine bir kayıp çok daha acı. Paylaşımlarından tanıdığım iyi bir arkadaştı, mekanı cennet olsun. 

Tüm kayıplar acı... Ama genç yaşta böylesine bir kayıp çok daha acı. Paylaşımlarından tanıdığım iyi bir arkadaştı, mekanı cennet olsun. 
Bende bu sabah facebookta gördüm, çok üzüldüm. Her ne kadar yüzyüze tanışmasak da telefonla vede sosyal medya üzerinden görüşüyorduk. İçim acıdı :(  

Bir dostumu kaybettiğim hissine kapıldım ki gerçekten de kaybettim. Hepimizin başı saolsun, güzel insandı. Allah rahmet eylesin ...Mekanı cennet olsun inşallah ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah rahmet eylesin :(

Allah hicbir haneye genç ölüm vermesin insallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır ve güç versin ...

Allah rahmet eylesin, geride kalanlar rabbim  sabır eylesin .

Tan abimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve ihsan eylesin. Toprak kardeşimize ve Kübra ablamıza uzun ve sağlıklı ömürler eylesin.

Allah rahmet eylesin.

Sent my iPhone using Tapatalk

Ailesi ve yakınlarına  sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun .

Rabbım mekanını cennet etsın gercekten sok oldum su anda... Allah sabır versın aılesıne... 

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin

Allah rahmet eylesin, acılı ailesine baş sağlığı dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar