Keşfet

Vertex Led Armatür Sr 900

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kukiii

Yeni Üye
Ad Soyad
FIRAT
Merhabalar arkadaşlar

Yaklaşık 1,5 senedir sorunsuz olarak kullandığım vertex led aramatürümü satıyorum v link ve askı aparatlarıda beraberinde gönderilecektir yani tam takım lütfen şu fiyat olurum bu fiyat olurmu diye aramayın zaten yok pahasına veriyorum istenen şehirde kargo yapılır mümkünse elden almaları tercih sebebidir alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

Fiyat:2500 tl

Tel:0530 341 12 03

0554 561 82 82

Illumina zarif, ince dış görünüşü altında enerji tüketiminin düşük seviyelerde tutan, çok yüksek akvaryumları bile aydınlatabilecek güçte ışık sağlayabilen bir LED armatür dür.

Şıklık ve zekayı birleştiren Illumina, programlanabilir teknolojisi ile gündoğumu günbatımı, bulutlanma ve şimşek efekti gibi simülasyonları istediğiniz aralıkta ve sıklıkta yapmanızı sağlar. Wireless bağlantı ile bilgisayarınızdan ayar yapabilir ve sistemi güncelleyebilirsiniz.

Illumina ikili soğutucu merkezi ve yüksek bypass Thermovap soğutucu tasarımı kullanmaktadır. Bu teknoloji, herhangi bir LED aydınlatma armatürü üzerinde mevcut en etkin ısı dağılımı sağlayarak aydınlatmanın verimli çalışmasına yardımcı olur

90 cm

Gerek yok fiyat indirmeme zaten ürünün sıfır fiyatı 5500 tl yarısını yazdım almak istiyen alsın

güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar