Keşfet

Vortech Mp40-10 Yedek Parça Temini

soulslayer

Yeni Üye
Ad Soyad
Oktay ÖZGÜN
Merhaba Arkadaşlar,

2 hafta önce yaklaşık 4 yıldır kullandığım vortech mp 40 yavaşladı ve içini açtığımda suyun içinde kalan kısımdaki mıknatısın çatladığını ve şiştiği gördüm. Türkiyede malesef vortech yedek parçası temini çok zor. Bende internette arayışa geçtim ve   bu siteyi buldum. Fiyatları amerika fiyatlarına göre daha uygun ve İngiltere olduğu için kargo maliyeti daha düşük. Geçen hafta pazartesi günü magnet siparişi verdim ve bugün güzel bir paketlemeyle teslim aldım. Siteden üye olup satınalamıyosunuz istedeğiniz ürünün parasını Paypal ile yolluyosunuz bilginiz olsun.

Saygılarımla,

Oktay

Oktay bey,Ekstrem Akvaryum olarak  bütün EcoTech Marine marka ürünlerin yedek parçalari elimizde mevcut ve genelde de sürekli oluyor elimizde, bazen bitebiliyor fakat en geç 2-3 hafta içerisinde tekrar stok yenileniyor. Ve fiyatlarimizda Avrupa fiyatlari, yani sizin Ingiltere'den aldiginiz fiyatin aynisi ki kargo parasi odemiyorsunuz :)

Saygilarimla

Azmi Sönmez

Merhaba Azmi Bey ,

Banada öle sölediler fakat dükkanla telefon ile bir türlü irtibata geçemedim. Çok cızırtı vardı. İnternet sitenizdede yedek parçaları göremeyince vakit kaybetmemek adına bu yolu seçtim ama yinede bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Saygılarımla,

Oktay

Internet sitesine Vortech yedek parcalarini girmiyoruz cunku bazi durumlarda bazi yedek parcalari ücretsiz değiştiriyoruz Vortechlerde, o yüzden müşterilerin direk internetten direk almasindansa ilk once bizimle görüşmesinin doğru olduğunu düşünüyoruz :) ama dediğiniz doğru, sitede olmayınca bizde olduğunu bilemeyebilirsiniz, bu konuda birseyler yapmamiz lazim sanirim.

saygilar

Azmi

Lazım olunca almak zorunda kalıyor insan bazen ama verdiğiniz site çok pahalı piyasalara göre Oktay Bey, kargosu da extra olur...

Lazım olunca almak zorunda kalıyor insan bazen ama verdiğiniz site çok pahalı piyasalara göre Oktay Bey, kargosu da extra olur...
Eser Bey inanin vortech yedek parcalari haricindeki urunlarini incelemedim. Ama vortech yedek parçaları gayet makul bilginiz olsun. Ornegin benim aldigim wet side magnet Amerika da ortalama 50 dolar ama bu sitede 17 pound yani TL olarak 100 liraya 50 lira gibi fark oluşuyor.

Saygilarimla

Oktay

Selam vorteck mp10 ön  milin seramik kırılmış acaba azmi bey elinizde var mıdır

Eser Bey inanin vortech yedek parcalari haricindeki urunlarini incelemedim. Ama vortech yedek parçaları gayet makul bilginiz olsun. Ornegin benim aldigim wet side magnet Amerika da ortalama 50 dolar ama bu sitede 17 pound yani TL olarak 100 liraya 50 lira gibi fark oluşuyor.

Saygilarimla

Oktay
Mrb benimde mp40 qd su içerisinde ki kısımda sorun var nerden bulabiliriz bu parçayı.yardımcı olursanız çok sevinirim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri