Keşfet

Wrasse tanktan atladı

Xhavien

Yeni Üye
Ad Soyad
Burak
Hiçbir sorun çıkarmayan candycane wrasse tanka kum gobysi eklenince çıldırdı.

2 defa tanktan atladı 2sinde de şansıma evdeydim aldım koydum ama bugün çok ters bi yere atlamış hanım çıkaramamış ordan ben uğraştım çıkardım 15 dk dışarda kalmış oldu.

Refigiuma koydum hayat belirtileri var ama yaşar mı bilmiyorum.

Tankımın dekoru balık yakalamaya müsait değil, çok pişman oldum goby koyduğuma wrasse ölürse çok suçlu hissederim kendimi :( üzüldüm resmen bağlanmışım balığa.

Goby i çıkarmak istiyorum ama nasıl çıkadabilirim fikri olan?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 litrelik kola al. Boyun tarafindan kes. Sise agzini iceri dogru cevirip ic ice gecir. Daha sonra sis veya bicakla siseyi delik desik yap minik minik. Icine yem koy at akvaryumun icine . Bir iki gune girer icine 

Wrasse öldü :(
İç içe dediğin kısmı anlamadım ?

Sisenin agzi sisenin dibine bakacak yani

Youtube balık yakalama tekniği pet şişe yazarsanız kerem beyin anlatmak istediğini izleyebilirsiniz.

Ben balıkları  gece ışıkları kapadıktan 3  4 saat sonra uyurlarken elimle yakalıyorum :)  uyku halinde körler eğer kaya arasında filan uyumamışsa yakalamanız çok kolay olacak 

Benim tankta çok zor gökhan. Gece gündüz imkansız gibi birşey. Lanet goby köstebek gibi toprağı kaldırıp duruyor her taraf toz toprak. Faydası var mı sisteme bu canlının yoksa tamamen gereksiz mi

Geceleri sansini bi dene su icmeye kalkinca filan :)  vala hic goby tarzi balik bakmadim hosuma gitmiyorlar faydasi varmi yokmu hic bilmiyorum :/ 

Geçmiş olsun

kum goby leri sıkntılı canlı asla durdukları yerden balık geçirmiyolar kucuk kafaları bir anda dewasa ağıza donuşüyor 

bendede wardı hemen çıkardım tanktan 

Bende yakaladım sumpa attım kendisini

Konu görüntüleyen kullanıcılar