Keşfet

www.ecosmartlive.com

shulgin

Yeni Üye
Ad Soyad
Haluk ÖZMEN
ecotech radion g4 ile www.ecosmartlive.com sitesine giriş yapamıyorum. manager programı sorunsuz çalışıyor fakat sitede girdiğim zaman cihazı bulamıyor. fabrika ayarları, ışıkları kapatma gibi bir çok şeyi denedim fakat bağlanamadım. Yapmam gereken farklı bir şey mi var acaba??

Ecotech genel satıcısı ile görüşün.

yine çalışmadı :)

aslında çok basit fakat bir yerde bir sıkıntı var herhalde. Daha öncede ecotech radion kullandım sorunsuzca bağlanıyordum.

resimde yazanları da sırasıyla yapıyorum fakat yine sonuç olumsuz.

Ekli dosyayı görüntüle 44348

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra ,bilgisayarda sağ altta saatin olduğu köşelerde ecosmart sembolü oluyor ,ona tıklayıp "go to ecosmart live"  a tıklayın birde öyle deneyin

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra ,bilgisayarda sağ altta saatin olduğu köşelerde ecosmart sembolü oluyor ,ona tıklayıp "go to ecosmart live"  a tıklayın birde öyle deneyin
Çok sağol ilgine fakat olmadı. Windows 10 kullanıyorum acaba o yüzden mi? Chrome browser indirdim yine olmadı ;(

Sorunumu çözen Ekstrem akvaryum'dan Giray'a ve hobici Caner arkadaşımıza teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
çözümü paylaşırsanız ileride benzer sorun yaşayacak arkadaşlar için bir bilgi kaydetmiş olursunuz.

çözümü paylaşırsanız ileride benzer sorun yaşayacak arkadaşlar için bir bilgi kaydetmiş olursunuz.
Ekstrem akvaryumdan Giray ile görüşmeniz yeterli oluyor, ilgili yerlere kendisi yönlendiriyor.. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri