Keşfet

Xenia Fragları Bol Miktarda

SEMİH_SS

Yeni Üye
Ad Soyad
semih suseven
Arkadaşlar elimde bulunan fazla Mercan ları elimden çıkarmak istiyorum.Yaptıgım fraglar yaklaşık1-3ay öncesine aittir.Kesinlikle yapıştırıcı bir kimyasal kullanılmmamıstır.Fraglar 1-3 arası midye kabukları içerisindedir.Sakaryadan toplu alımda kargo yapabilirim.

Şuan yaklaşık 40-50 kok vardır.

Fıyat 50.66 Tl dir.

Mesajınız yanıtlanmıştır.

Arkadaşlar ilanı bir arkadaşıma verdirmiştim fiyatı yanlış yazmış kok fiyatı 6 Tl

yanlişlık için kusura bakmayın.

hocam xenia kargoda zarar görür mü? daha önce gönderim yaptınız mı istanbula 

Xenia soft mercan olducu için uygun gönderme koşullarında gönderirseniz hiçbir şekilde zarar görmez.Yaklaşık 3 sene önce xenia ve zıioa türleri üretimi yapıyordum ve bir çok ile sorunsuz gönderim kerim olmuştur...

3 adet rezerve yapabilirmisiniz. 

Arkadaşlar fotolar ışıklar açılıp 10 dk sonra çekilmiştir en yakın zaman da çok daha kaliteli fotolar eklenecektir...Şu an fikir verebilir.

Guncel arkadaşlar.

10 kök almak istesem kargo yapabilir misiniz?

Kargo nun gittigi her yere kargo yapma şansım var arkadaşlar hiçbir şekilde problem olmaz...

istenirse kırmızı renkte zoa,buton polyp,fosforlu zoa mavi ışık altında parlayan zoa,leather fraglarımda vardır ilgilenler ile goruşebiliriz.

0545 900 04 54 TEL numaram ararsanız daha detaylı bilgiler verebilirim.

Semih bey 10 kök xenia için fiyat yazarmısnız özelden.Birde varsa star polip almak isterim.Pazartesi günü eft yaparım hemen yollamanız mümkün mü?

Şu an sadece xenia var odeme yapıldıktan bir gun sonra kargo ya verebilirim.

Arkadaşlar şu an tokat ve istanbul a kargo larım yola çıkmıştır alan tum hobici kardeşlerime hayırlı olması dilegi ile..

Yaklaşık 10 kok ve uzeri xenia ve zoa polyp ve leather fragları ile guncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar