Keşfet

Xenia Pumping, Pembe

tang2011

Yeni Üye
Ad Soyad
Önder Bozdoğan
Her iki haftada bir hasat ediyorum Ankara'dan ihtiyaç olursa başka mercanlarla takas edebilirim.

sağ resimdekini bana ayırabilirmisiniz.ankaraya geldigimde alayım. daha önceleri sizle mesajlaşmıştık.

Güncel. Sağdaki satıldı diğeri ve yeni bir kaya mevcut. Yer açmak için her biri 30TL.

merhaba ankara kızılaydayım ve 2 adet almak isterim.tel 0506 272 99 07

Serif bey bir arkadaşa söz vedim ancak kargoda sorun çıkıyor. Bana tel yada E-mailinizi iletirseniz o arkadaş almazsa size döneyim.

Önder.

Not Kayaya yapışmamış isterseniz çok sayıda budayabilirim.

Son bir kaya mevcut 30 TL.

Son kaya artık Xenia'yı akv çıkartacağım. 20 TL.

Carsamba gunu ortak biryerde bulusup alabirmiyim birde kac kafa

Hocam elimde kayaya yapışık Xenia kalmadı ancak yeşil zoalarla kaplı çok büyük bir kaya var, burada çok sayıda Xenia'da var, akvaryumuma kalabalık geldiği için ve yeni akvaryuma geçeceğim için elden çıkartacağım. Düşünürseniz haber verin.

Nedir fiyati ustadim birde kayaya tutunmamis fiyati nedir

Hocam tutunmamışlarda  evden gelip alırsanız  hediyem olsun. Ancak çok az kaldı tamamen SPS'ye geçeceğim için artık elden çıkartıyorum. Bir gün önceden haber verirseniz hazırlarım. Diğer kayanın üzerinde yeşil orta kısmı sarı çok büyük bir zoa kolonisi ve çok sayıda Xenia var.  Düz yassı bir seramik kaya (Plate) tutunmuş, 20x10 var kaya boyutu. Bana zoa 100tl mal olmuştu kaya seramik olduğu için 120 tl istiyorum.

Önder abi çok tesekkur ediyorum ilk mercanlarimi verdin sagolasin ilgin alakan için çok tesekkur ederim abi ayriyeten beni o yağmurda arabanla zahmet edip metroya ulastirman AP ayri bir nezaket göstergesi çok teşekkürler abi tekrardan

Rica ederim.

Merhaba şu an elinizde mercan kaldımı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar