Keşfet

Xenia Satan ?

Lucas

Yeni Üye
Ad Soyad
Den Mark
Selamlar..

Nanom için uygun fiyata Xenia satan varsa ilgileneceğim.İstanbul Anadolu yakasındayım.

Saygılarımla.

walla bende istiyomrum kücük olcak

Pumping Xenia var bende...bir süre

tanesi 10 YTL...5 tane 40 YTL...

Taksim den alabilirsiniz!

arkadaşlar ankaraya gelen olursa istediği kadar vereyim ben.

caulerpa, xenia bunlar da satılmaz artık. biz çöpe atıyoruz bunları fazla geldiği için.

harikasiniz abi ya ama ben mahrumiyetteyim sivasta yollarsan seve seve kabul ederim :) duada ederim valla

@Cryo

haklisin! Ama bende ilk Xenia icin 25USD verdim (iki tane vardi! deepn blue´den!!!!)

Kurier ile yolla herkese...bir styropor kutuya koy ve tassiz yolla...hicbirsey olmaz...hava coook soguk degilse! ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Chris Bey,

ÖM mi aldınız mı acaba..?

İyi günler dileyerek kactim ben... :)

@Cryo

haklisin! Ama bende ilk Xenia icin 25USD verdim (iki tane vardi! deepn blue´den!!!!)

Kurier ile yolla herkese...bir styropor kutuya koy ve tassiz yolla...hicbirsey olmaz...hava coook soguk degilse! ;)
tabiiki crisist parayla aldığını ücreti karşılığı satacaksın, buna bir lafım olamaz.

yoksa satın tabii herkesin işi görülsün.

efenim ben de çevremdekiler de yapı olarak böyle değiliz. bizim denizlerimizden yoplayıp buralarda yine biza satan hobicileri de gördükçe deli oluyoruz. e biz görmedik böyle birşey. varsa elimizde fazla hediye ederiz ki bende bu hobiye başlarken bana da hediye edildi. bu bir hobidir. satacak olsam ticarethanesini açardım. :D

saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
cryo bana yollarmısınız elinizde varsa lüfen valla sivastayım mahrumiyet malum

bu havada torbada otobüsle sağlam gitmiyor arkadaşlar. yolunuz düşerse veririm elbette..

ankaraya gelen biri alsa olurmu ben bi aratıram gelen varmı başkente :) verirmisiniz?

Konu görüntüleyen kullanıcılar