Keşfet

Xenia Ve Canlı Kaya

axafatih

Üye
Ad Soyad
Fatih Özkaya
Xenianın kaç kök olduğunu bilmiyorum ama fotografta görüldüğü gibi 30a 30 gibi plate kaya üzerinde komple dolu.Gayet sağlıklılar. 150-tl

2397.jpg

Video:

50kgdan fazla canlı kaya fotograflarını yarın ekleyeceğim.Kayalarla birlikte 2 adette domates anemonuda hediye edeceğim.Yapışık olduğu için ayırmak istemiyorum.

Xenia satılmıştır.

Kayalar hiçbir zararlı barındırmamaktadır.Sadece numaralı olan 8 kayayı satıyorum.2 adet 1 ay önce fazla geldiği için tanktan çıkarttığım kayayı ve 2 adet domates anemonunuda hediye edeceğim.

Akvaryumun kumdan su yüzeyine yüksekliği 55cm eni 70cm kayaların boyutları hakkında fikir verir.

Tamamın 180tl

1412.jpg

1421.jpg

1427.jpg

1432.jpg

1440.jpg

1445.jpg

1450.jpg

Kayaları tanktan çıkartmak zorunda kaldım.Büyük bir kovanın içinde dalga motoruyla duruyorlar.Pazar gününe kadar satılmazsa mecburen sudan çıkartacağım.

O yüzden tamamı 100-tl ve her türlü mercanla takas olur.Pazar gününe kadar almak kaydıyla...

hafta sonu nete girmeye bilirim

Tel: 0530 313 0600

xneia 'yı ayırdığınız halde sattığınıza inanamıyorum kolay gelsin....

Kayalar satılmıştır.

Bu arada can bey aramızda geçen görüşme bu şekilde

kayaları 4 liradan xneia yıda 100 tl ye verirseiz alabilrim..

----------------------------------------------------------

Olabilir.yarın kayaların fotografını çekip yollim size ona göre konuşuruz.

Size mail attım ve resimler büyük boyutta olduğu için gelmeye bilir forumda da var dedim.ama dönmediniz.

Bunların konuşulacağı yer öm ama siz buraya yazdınız diye bende buradan cevap yazıyorum.İnsanların hakkımda yanlış düşünmesini istemem.

İyi günler

Konu görüntüleyen kullanıcılar