Keşfet

Xenia

muhoni

Yeni Üye
Ad Soyad
Fırat Aslan
Kayaya tutunmuş tercihimdir. Xenia aranıyor.

Güncel

Selam Fırat bana gelebilirsen verebilirim.

İstanbuldan gönderirim ama sıkıntı olma ihtimali yüksek

Eyv, bugün ya da yarın gelecğim yanına. Görüşmek üzere.

Güncel

Güncel

Güncel

İzmir içi güncel

Başlık çalmak gibi olmasın, ben de arıyorum :) İzmir içi iyi olur.

Alpay

Fırat bey ben makro algler ile birlikte biri iki gün içerisinde size gönderirim. Hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Bu tip canlıların transferinde büyük kayalara tutunmuş olarak gönderildiklerinde sorun oluyor. Hem ezilme hemde büyük kaya içerisindeki sünger, worm, bakteri gibi canlıların kısa sürede oksijeni tüketip ölmeleri soruna yol açıyor. Küçük kayalara tutunmuş şekilde sorun olmadan size ulaşırlar.

Makro algler ve güzel farklı mercanlardan bir kombinasyon yaparım. Özellikle istediğiniz bir şey varsa bildirin.

Fırat bey ben makro algler ile birlikte biri iki gün içerisinde size gönderirim. Hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Bu tip canlıların transferinde büyük kayalara tutunmuş olarak gönderildiklerinde sorun oluyor. Hem ezilme hemde büyük kaya içerisindeki sünger, worm, bakteri gibi canlıların kısa sürede oksijeni tüketip ölmeleri soruna yol açıyor. Küçük kayalara tutunmuş şekilde sorun olmadan size ulaşırlar.

Makro algler ve güzel farklı mercanlardan bir kombinasyon yaparım. Özellikle istediğiniz bir şey varsa bildirin.
Hocam xenia bizde isteriz, kimselerde yok buralarda...

Ben zamanında kovayla bırakmıştım Samsundan ayrılırken ama o zamandan pek bir şey kalmamış sanırım. Cenk' in Samsun' da bir arkadaşına göndereceği balıklar var, benim frag tanklarımda duruyorlar, bugün yarın onları alıp gönderecek, xenialardanda gönderebiliriz.

1353071856' post='260805']Ben zamanında kovayla bırakmıştım Samsundan ayrılırken ama o zamandan pek bir şey kalmamış sanırım. Cenk' in Samsun' da bir arkadaşına göndereceği balıklar var, benim frag tanklarımda duruyorlar, bugün yarın onları alıp gönderecek, xenialardanda gönderebiliriz.
Samsun'da bıraktığınız canlıları gördüğümüz için başladık bu hobiye zaten... Sonra o canlılara ne oldu bilmiyorum ;( Bu arada tekrar bu hobiye ve forum'a dönmeniz mutluluk verici.. Bizlere uygun balık varsa bende satın almak isterim..

kimmiş o cenkin arkadaşı acaba ... :D erdal hocam cenkden sizin hakkınızda epeyce bilgi aldım ... yardımlarınız içinde ayrı teşekkür ediyorum.... :clap: :thumbsup: :)

Çok merak ettiysen aynaya bak mutlaka tanıcaksın. :) )

Konu görüntüleyen kullanıcılar