C chenk69 Yeni Üye Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 353 Tepkime puanı 11 Puanları 0 Yaş 40 Ad Soyad Cenk Akarcay 16 Haz 2011 #2 1-3 cm arasında Yellow Tang arıyorum, satan yada gören olursa lütfen ilk bana gelsin
S spitemre Üye Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 163 Tepkime puanı 17 Puanları 18 Yaş 40 Ad Soyad Emre 16 Haz 2011 #3 Cenk bey o boyda yellow tang TR de bulanamayacak kadar az veya yoktur cunku arastırıstım bende bılgınız olsun..
Cenk bey o boyda yellow tang TR de bulanamayacak kadar az veya yoktur cunku arastırıstım bende bılgınız olsun..
Konu Sahibi C chenk69 Yeni Üye Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 353 Tepkime puanı 11 Puanları 0 Yaş 40 Ad Soyad Cenk Akarcay 16 Haz 2011 Konu Sahibi #4 spitemre' Alıntı: Cenk bey o boyda yellow tang TR de bulanamayacak kadar az veya yoktur cunku arastırıstım bende bılgınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... İşte o yüzden aranıyor bölümüne koydum Emre Bey. Büyük boylar heryerde zaten mevcut Bir ihtimal bulurum diye
spitemre' Alıntı: Cenk bey o boyda yellow tang TR de bulanamayacak kadar az veya yoktur cunku arastırıstım bende bılgınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... İşte o yüzden aranıyor bölümüne koydum Emre Bey. Büyük boylar heryerde zaten mevcut Bir ihtimal bulurum diye