Keşfet

Yakın zamanda kayalarımızı 3D yazıcılarla keyfimize göre üretebiliriz.

reefplant

Yeni Üye
Ad Soyad
metehan
Evet arkadaşlar teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeniliklerinde ardı arkası kesilmeyecek gibi sizin yorumlarınız nedir ? :fish:

Yada akvaryumların yerini sanal ekranlar alacak. 9 boyutlu gerçekte orada olmayan ama varmış gibi görünen tanklarda yüzen balıkiar varmış gibi görünen sanal akvaryum görüntüleri olacak. Ne nitriyi ne nitratı.. Diyecekler ki eskiden insanlar bu canlıları evlerinde beslerlermiş ya!!! Ne kadar çok balık varmış.... Diyecekler ki : "Mercanları kıtalar uzağından getirilermiş ve herşey serbestmiş şimdi olsa dijital dondurma cezası verilir" Çok mu ileri zamanlara gittim:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yada akvaryumların yerini sanal ekranlar alacak. 9 boyutlu gerçekte orada olmayan ama varmış gibi görünen tanklarda yüzen balıkiar varmış gibi görünen sanal akvaryum görüntüleri olacak. Ne nitriyi ne nitratı.. Diyecekler ki eskiden insanlar bu canlıları evlerinde beslerlermiş ya!!! Ne kadar çok balık varmış.... Diyecekler ki : "Mercanları kıtalar uzağından getirilermiş ve herşey serbestmiş şimdi olsa dijital dondurma cezası verilir" Çok mu ileri zamanlara gittim:)
Mantıklı aslında hocam şimdi 4k görünce yuhhh yaaa moduna girmiştim kalite anlamında şimdi 8k gelmesi planlanıyor ve bu samsungun katlanabilir ekranları var resmen koca duvar kadar tv yapmışlar gördüm kağıt kıvamında bunu akvaryum gibi dikdörtgen alana yapacaklar mesela hangi açıdan bakarsanız yazılım balığın hareketini o ekranda aynı noktaya düşürecek dalganın yda mercanın yani mantıklı olabilir neden olmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar