Keşfet

Yardım

josee1925

Yeni Üye
Ad Soyad
Erhan
Konuyla ilgili özellikle izmir içinde bana yardım edebilecek birileri var mı?

Akvaryumun içindeki kayalar kumlar hep bu vaziyette haftada bir temizliyorum camları ama hemen eski halini alıyor
bbfbf4c892a0438d76241f396ed43399.jpg
1bca4fd77e2137dbb031370ebb15b888.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cyno hocam bu tankınıza hakkında kullandığınız su hakkında bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabilirim. 

Su değerleri nedir? Ne kadar oldu kurulum yapalı?

RODI su kullanıyor musunuz?

ayrıca dalga motoru göremiyorum. Akıntıyı nasıl sağlıyorsunuz içeride?

Cyno hocam bu tankınıza hakkında kullandığınız su hakkında bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabilirim. 
Damacana su kullanıyorum

Su değerleri nedir? Ne kadar oldu kurulum yapalı?
RODI su kullanıyor musunuz?
ayrıca dalga motoru göremiyorum. Akıntıyı nasıl sağlıyorsunuz içeride?
Kurulum yapalı yaklaşık 4-5 ay olmuştur ilk aldığımda şimdilik bunlar yeterli dendi dalga motoru almalı mıyım? Suyu damacadan koydum konuyla ilgili çok net bilgim yok açıkçası

Damacana uzun vadede sürdürülebilir değil. Basit bir rodi cihazı almanızı öneririm, eğer hobiyi uzun vadede yapmayı düşünüyorsanız. Ayrıca dalga motoru şart, bunu kim söyledi bilemiyorum.

tank içerisinde her bölgede belli oranda akıntı olması lazım. Yoksa pislikler, ağır elementler, vs. Dipte, kıyıda köşede birikim yapar. 

Suyunuzu test ediyor musunuz? Değerler nedir?

Damacana uzun vadede sürdürülebilir değil. Basit bir rodi cihazı almanızı öneririm, eğer hobiyi uzun vadede yapmayı düşünüyorsanız. Ayrıca dalga motoru şart, bunu kim söyledi bilemiyorum.
tank içerisinde her bölgede belli oranda akıntı olması lazım. Yoksa pislikler, ağır elementler, vs. Dipte, kıyıda köşede birikim yapar. 
Suyunuzu test ediyor musunuz? Değerler nedir?
Suyumu hiç test etmedim bu arada en kısa sürede dalga motoru alacağım peki şu an var olan görüntüden nasıl kurtulacağım

Hocam aynı büyüklükte akvaryum bende de vardı. Muhtemelen damacana sudan ve dalga motoru olmadığından oluyor. Ben RO suya geçtiğimde yosun problemi nerdeyse sıfıra inmişti. Akvaryumunuzu elinizle birazcık temizleyebilirsniz. Dalga motoru veya ro gibi şeyleri hallederseniz muhtemelen kendiliğinden geçer diye düşünüyorum.(Ben de öyle olmuştu ????????)

Konu görüntüleyen kullanıcılar