Keşfet

Yellow Mimic Tang Large Boy - Satılık

ozsarman

Yeni Üye
Ad Soyad
Özdemir Şarman
Merhaba,

Son derece sağlıklı ve kondüsyonlu Yellow Mimic Tang satılıktır.

Fiyat: 80 Ytl

Teslim Türü: Elden

Teslim Yeri: İstanbul - Beşiktaş - Darphane

Saygılar,

Özdemir Şarman

Ekli dosyayı görüntüle 3284

çok güzel canlı. tankım büyük olsa kaçırmazdım.

Çok teşekkür ederim, yaklaşık 1 senedir tankımda. Çok tatlıdır.

Ben de yıllar önce beslemiştim. Çok uysal ve iştahlı bir tang türü. Yosunları affetmiyordu. Solungaçlarının kenarındaki turuncu rengini de ayrı bir severim. Maşallah, nazar değmesin :) Çok sağlıklı görünüyor. Powder blue almayacak olsam hiç düşünmez alırdım.

Gökçe bu kadar olur ben tekrar bir Powder denemesi yapacağım. Bu sebepden satıyorum. Geçen yaz elektrik kesintisinde tatildeyken Powder Black 'imi kaybetmiştim. Ondan sonra soğudum. Ancak şimdi kabullenebildim.

Ben son bir kez daha deneyeceğim galiba. Bundan öncekilerin hepsi hüsran oldu, bu sebeple gidip gelmiyorum da değil hani.

Ben 1 tane yaşattım şu ana kadar ama bazen benek yapıyordu fakat elektrik kesilince öldü. Hassas türler Powder 'lar. Ama maaşallah bu beygir gibidir ve dediğin gibi yosun canavarı :)

Gel sana vereyim, aklım arkada kalmasın.

Beni PB den soğutmaya çalışıyorsun galiba :)

Kesinlikle alakası yok Gökçe 'cim, sende en az benim kadar biliyorsun :)

Biliyorum :) Latife benimkisi. Nazik teklifin için çok teşekkür ederim ama ben sanırım tekrar bir PB denemesi yapacağım.

Bende :)

Ama ölürse yine çok üzüleceğim :(

Merhaba,

Son derece sağlıklı ve kondüsyonlu Yellow Mimic Tang satılıktır.

Fiyat: 80 Ytl

Teslim Türü: Elden

Teslim Yeri: İstanbul - Beşiktaş - Darphane

Saygılar,

Özdemir Şarman
orçun ben özdemircim ne oldu aramadın beni yellow bendeydi hani ne oldu :)

Özdemir Bey dışarıya gönderebilme imkanınız varmı?

Arkadaşlar süper bi balık kaçırmayın uysal kimseye karışmaz etmez akvaryumda kendi halinde çok şeker bişi.

Yellow Mimic grape caulerpa da tüketiyor mu?

Elimle yolmaktan bıktım usandım artık :)

Orçun Selam,

Canlı konusunda şu an bir arkadaşa ayrılmış durumda 2. sırada sen varsın. Çok fazla satış var aklım karıştı artık. Sanada başka birşey vereyim. Sailfin Tang istermisin? Su an 3 talibi var ve isin acikcasi direkt EFT yapana ayiracagim ve elden teslim tercihim olacak. Cunku kargo olayi balikta cok riskli.

Yellow Mimic Tang 'iniz duruyormu hala ve ne büyüklükte öğrenebilirmiyim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar