Keşfet

Yellow Tang,blue Tang,percula, Ateş Kirmizisi Karides, Turbo Snail Ve Conch

1 ADET YELLOW TANG, 1 ADET BLUE TANG, 3 ADET PERCULA, 1 ADET ATEŞ KIRMIZISI KARİDES, 1 ADET TURBO SNAİL, 2 ADET CONCH VE 10 KG. CANLI KAYA = 500 TL.
SARAY/TEKİRDAĞ 0 532 488 37 13
1 ADET TURBO SNAİL, 2 ADET CONCH, 3 ADET PERCULA icin fiyat alabilirmiyim

1 ADET YELLOW TANG, 1 ADET BLUE TANG fiyat ve kargo imkanınız varmı

1 ADET YELLOW TANG, 1 ADET BLUE TANG fiyat ve kargo imkanınız varmı

MAALESEF KARGO İMKANIM YOK.

Köylüm kayaların senin olsun ben hepsini gelir alırım kimse gelmez bu karda Kista saraya gel anlaşalım senin küçüğü makbul olan balıklarını alayım

Köylüm kayaların senin olsun ben hepsini gelir alırım kimse gelmez bu karda Kista saraya gel anlaşalım senin küçüğü makbul olan balıklarını alayım
MUHTEMELEN TANIDIK BİRİSİ OLDUĞUNUZU TAHMİN EDİYORUM. YA DA ORTAK DOSTLARIMIZ VAR GİBİ...

1 ADET YELLOW TANG, 1 ADET BLUE TANG, 3 ADET PERCULA, 1 ADET ATEŞ KIRMIZISI KARİDES, 1 ADET TURBO SNAİL, 2 ADET CONCH = 400 TL.

iyi günler ,ben 1 ADET YELLOW TANG,3 ADET PERCULA,1 ADET TURBO SNAİL almak isterim ancak fiyatı ne kadar olur?

iyi günler ,ben 1 ADET YELLOW TANG,3 ADET PERCULA,1 ADET TURBO SNAİL almak isterim ancak fiyatı ne kadar olur?
ASLINDA TÜM CANLILARI TOPLUCA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANACAK SORDUĞUNUZ CANLILAR 300 TL.

onumuzdeki hafta sonu musait olursanız gelip alabilirim ozel mesaj ıle ıletısım bılgılerınızı verırsenız daha ıyı ırtıbat kurarız

ASLINDA TÜM CANLILARI TOPLUCA SATIYORUM. AMA SORDUĞUNUZ CANLILAR 100 TL.
onumuzdeki hafta sonu musait olursanız gelip alabilirim ozel mesaj ıle ıletısım bılgılerınızı verırsenız daha ıyı ırtıbat kurarız

1 ADET YELLOW TANG L                170 TL

1 ADET BLUE  TANG  M-L                130 TL

3 ADET PERCULA   S-M                     75 TL

1 ADET KAN KIRMIZI ATEŞ KARİDES 50 TL

1 ADET TURBO SNAIL                        20 TL

2 ADET CONCH                                    5 TL

10 KG CANLI KAYA                             50 TL

TOPLU ALIMDA PAZARLIK YAPILACAKTIR.

GÜNCEL

1 ADET YELLOW TANG L                150 TL

1 ADET BLUE  TANG  M-L                120 TL

3 ADET PERCULA   S-M                     70 TL

1 ADET KAN KIRMIZI ATEŞ KARİDES 40 TL

1 ADET TURBO SNAIL                        10 TL

2 ADET CONCH                                    5 TL

10 KG CANLI KAYA                             40 TL

TOPLU ALIMDA 400 TL.DİR.

Abbas bey dostum telefonde konuştuğumuz gibi,canlılar ve kayayı bu hafta içinde almaya gelicem,

ERHAN BEY BEKLİYORUM.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri