Keşfet

Yellow tang boğazına birşey mi tıkandı acaba?

gokhanguull

Aktif Üye
Ad Soyad
Gökhan
Merhaba arkadaşlar

yellow tangimde sorun var hasta filan değil boğazına birşey takılmışta hızlı hareket edip düşmesini beklermiş gibi pikeler yapıyor solungaçlarını normalden hızlı açıp kapatıyor yerinde durmuyor acaba kendi halinemi bıraksam yakalayıp bi baksam mı ağzının içine bilemedim :)  2 gündür böyle yemde yiyemiyor bogazina takilan şeyden dolayi :(  video ekledim

Ekli dosyayı görüntüle 48560

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi bu ne yaa deli gibi birşey. Daha önce de böyle bir balık vardı forumda. Kendini dalga motoruna bırakıp akiyordu suda ?

Abi bu ne yaa deli gibi birşey. Daha önce de böyle bir balık vardı forumda. Kendini dalga motoruna bırakıp akiyordu suda ?
He onu hatirliyorum :D   o hayvan cagizin hava kesecigi patlamisti bizimkide akli sira hizli hareketlerle duzelcegini dusunuyor ellerini yokki hayvanin girtlagina soksun cikarsin ne girmisse :(  ama ben yardim edicem ona :D  

Akvaryum camında yansımasını görüp ona salto yapıyordur, ışıkları kaptın yansımayı engelleyin hala yapıyormu bakın
Video cekimin acisindan dolayi oyle gelmis olabilir size ama camla hic bi alakasi yok camdan bay bi uzak

Arkadaşlar sabah uyandığım da kerata düzelmişti herneyse sorun kendi kendine hal etmiş :)  

Belki boğazını kayadan kopan küçük bir taş parçası tıkamıştır. Geçmiş olsun

Arkadaslar epidosin nickli arkadasimizin teorisi hakli cikti sanirim isigi acinca balik ayni seyleri yapmaya devam etmeye basladi :D  kendi yansimasina artistlik yapiyor isik sonunce yansima yok oluyo galiba sakinlesiyor :D   Bu boyle devam mi edecek gozlerim agridi hizli hareketlerinden :)  

Akvaryum camında yansımasını görüp ona salto yapıyordur, ışıkları kaptın yansımayı engelleyin hala yapıyormu bakın
Haklisiniz oyleymis :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tecrübeyle söylemiştim zaten, şaşıran arkadaşlar bişey daha öğrenmiş oldu, gerçi onlar herşeyi daha iyi bilir..

Tesekkurler tekrardan :)  artik aliscak kendi yansimasina ne yapalim :)  

Rica ederim, iyiki gördüm mesajı yoksa ağzına bişey takılmış sanıp müdehale etseydiniz balık zarar görebilirdi..

Konu görüntüleyen kullanıcılar