Keşfet

Yellow tang bu nedir?

c_cambaz

Yeni Üye
Ad Soyad
can
Arkadaşlar akvaryuma dün hobiciden 1 yellow tang ve blue tang aldım, akşam 8 gibi koydum sabah balığın iki tarafında kahverengi leke  ve beyaz çizgi oluşmuş, bu nedir? Bide oceans iki çeşit yem var pul ve granül bunları yemiyor. Resimde ekliyorum. Yardım lütfen hobiye Yen'i başladım

Ekli dosyayı görüntüle 45584

Aynısını bendede oluyor bende merak ediyorum sebepini ? sanırım yem yedikden sonra karnı siyahlaşıyor gibime geliyor. o beyaz çizgi bütün yellowlarda var o normal.

Ama o çizgi dün akşam yoktu, yosun çok yemiş olabilir mi acaba, bide yem ne veriyorsunuz?

bitkisel pul yem, nls granür yem, birde nori yosunu hepsini karıştırıyorum.

Arkadaşlar Işık'lar söndüğü zamanlarda ve sabahın ilk zamanlarında bütün yellow tangler bu görünümü alırlar. Bir kamuflaj gibi düşünebilirsiniz. Gün içinde ve Işık'lar yanınca orijinal rengini alırlar. Yem için daha erken sanki hayvan nerde olduğunu bile anlayamamıştır. Bir iki gün içinde yem almaya başlayacak muhtemelen. 

her yellow tangin sabah  ışıklar açıldığın da ki normal hali 

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için, bundan önceki sahibi donmuş yem veriyormuş ben şimdi oceans veriyorum pul ve granül yemedi ikisinide, yermi? Ne yapmam lazım

IŞIKLAR KAPANDIĞINDA BU RENGİ ALIR. STRESE GİRDİĞİNDE BU ŞEKİLDE OLUYORLAR. PROBLEM YARATACAK BİR DURUM YOK. İÇİNİZ RAHAT OLSUN. YELLOW TANGLER GENELDE OTÇUL CANLILARDIR. ARADA NORİ YOSUNU VERİN. SAĞLIKLI HOBİLER..

teşekkürler komat arkadaşım işi bilenlerde olmasa ne yaparız bilmem :)  benimkiler donmuş yem yemediler hiç bende vermiyorum. nori yosunu en sevdikleri şey severek yiyorlar.tavsiyem nori yosunu verin.

Yosun aldım (nori herhalde) oda suyun üstünde yüzüyor sonra Simpson iniş yerine takılıyor. Siz nasıl veriyorsunuz bu yosunu?

Sumpın iniş yerine

ben kayanın arasına sıkıştırıyorum yada iple ucuna agırlık bagla sal tanka arada gidip gidip tırtıklıyorlar.

Ok tşk deneyelim kaya arasına sıkıştırmak zor olur.  Herkes böyle mi yapıyor?

sps varsa nori yosunu tavsiye etmem. granül yem yiyecektir. nls yada ocean nutirion tangler için olan formula, yem için, yem konisi edinin hep yemi aynı yerden verin balıklar alışınca, yeni gelen balıklarda hemen yeme ilgi duyacaklardır böylece

granül yemi mi yoksa pul yemimi daha çok severler ?

İkisindende vermek lazım dönüşümlü. Biri protein ağırlıklı diğeri yosun bitkisel ağırlıklı oluyor 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri