Balıklar 2 ay önce İlyas beyden alınmıştır.Balıklarda herhangi bir hastalık,beyaz benek veya yem sıkıntısı yoktur.Balıklar hertürlü kuru yemi yerler.Yaza tayin isteyeceğim için şimdiden büyük balıklarımı elden çıkarıyorum sıkıntı yaşamamak için.Satmamın diğer sebebide Sergeant major balıklarının yellow tanglere yem bırakmaması.Nasıl bir balıklarsa doymak bilmiyorlar.2 ayda geldiklerinin 2 katına çıktılar.Çok hızlı ve obur oldukları için tangleri rahatsız ediyorlar.Aşağıda az önce çektiğim video var.Alacak kişinin 2 balığıda almasını istiyorum.Balıkların 2 si büyük strafor kutuyla gönderilecektir.Otobüsle İstanbula gönderim mevcuttur(Otobüs ücreti alıcıya aittir.).
Brown tang M boy 115 tl ye almıştım 110 tl fiyatı
Yellow tang L boy 155 tl fiyata almıştım 150 tl fiyatı.
Balıklar 2 aydır akvaryumda olup sorunsuz balıklardır.Videodan kondisyonları belli olmaktadır.İlla yem yemesini görmek isteyen olursa yemleme yaptığımda videosunu çekerim.
Brown tang M boy 115 tl ye almıştım 110 tl fiyatı
Yellow tang L boy 155 tl fiyata almıştım 150 tl fiyatı.
Balıklar 2 aydır akvaryumda olup sorunsuz balıklardır.Videodan kondisyonları belli olmaktadır.İlla yem yemesini görmek isteyen olursa yemleme yaptığımda videosunu çekerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.