Keşfet

Yellow Tang Ve Cow Fish

YavuzMarine

Yeni Üye
Ad Soyad
Yavuz Işık
M boy (minimum 6-7 cm çapında) sarı tang, çok sağlıklı 1 yıldır tankımda kuru yem vs herşeyi yer .. 120 tl

Cow Fish, reef uyumludur kuru yem yer,..... 120 tl

İstanbul- bostancı küçükyalı kadıköy arası elden teslim edebilirim. isterseniz gelip de alabilirsiniz.

0532 568 94 31

Cow Fish Arkadaş Pet' deki Cow Fish mi Yavuz Bey? Siz orayı seviyorsunuz galiba :) Ben bu balığı gördüm, acayip iştahlı kuru yem yiyordu eğer o balıksa...

Evet Eser Bey :) evime çok yakın, birde sahiplerinden biri eski arkadaşım, ayrıca eski üstad Ahmet Emre abinin oğlu da orada çalışıyor. Sizde fena degilsiniz hani hic bir hafta boş geçmiyorsunuz arkadaş peti :)

Neyse cow fishi ben getirttim, ama bu hafta iki box fish daha ekleyeceğim popülasyon çoğaldı iyice, buradan alan çıkmazsa ger verecegim.

Bu aralar bekarım, Cumartesileri herkesi bir tur geziyorum :)

Arkadaş Pet bazen her hafta yeni canlı getiriyor ve fiyatları da uygun son dönemlerde. 2 sene önce pahalıydı ama o zamandan beri herkes herşeyde fiyat düşürdü zaten. Ben de canlı vb. alıyorum oradan. Cow Fish' e bayılmıştım ben de ama bendeki fazla akıntıdan etkilenmesin diye almamıştım.

Sizin Frog Fish' in keyfi nasıl? İyi Platy yiyor mu hala? :)

Selamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yellow tang Taner Bey e ayrıldı. O almazsa Dinçer Bey alacak.Cow fish güncel, 100 tl ye veririm cow u.

Evet fiyatlar normale döndü arkadaş pette, hatta birçoğundan daha bile uygun oldu. Frog iyi , ama üzülüyorum onun için sump ta durmayı haketmiyor :) Son beslenme videosu aşağıdaki linkte :) http://www.youtube.com/watch?v=sqpJqs8K8Vo

Selam cow fishe talibim.özelden mesajlasalım.

Cow fish de Cenk Bey e ayrıldı, almazsa haber vereyim size Koray Bey

ok haber bekliyorum. Olursa hafta sonu gelip almak isterim. İyi satışlar.

Yellow tang Taner Bey e ayrıldı. O almazsa Dinçer Bey alacak.Cow fish güncel, 100 tl ye veririm cow u.

Evet fiyatlar normale döndü arkadaş pette, hatta birçoğundan daha bile uygun oldu. Frog iyi , ama üzülüyorum onun için sump ta durmayı haketmiyor :) Son beslenme videosu aşağıdaki linkte :) http://www.youtube.com/watch?v=sqpJqs8K8Vo
mükemmel bir canlı çok hoşuma gidiyo çok sevimli,bursaya gönderebilirseniz almak isterim Yavuz bey bir ara satıyordunuz sanırım.

mükemmel bir canlı çok hoşuma gidiyo çok sevimli,bursaya gönderebilirseniz almak isterim Yavuz bey bir ara satıyordunuz sanırım.

Gönderirim göndermesine dayanikli balık ama yinede ölürse üzülürüm. Yok mu istanbuldan gelen giden kimse tanıdığınız?

Cow fish satılmadıysa halen almak istiyorum. Tel 0532 4865648

Balıklar Koray ve Taner Bey e verildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yellow yeni akvaryumunda yuzuyor tskler

bu nası bi canavar :D

kendinden büyük balığı bi lokmada yuttu

1344590546' post='249905']Yellow yeni akvaryumunda yuzuyor tskler
Hocam yellow asabiyet yaptı mı? İyi gunlerde besleyin

Konu görüntüleyen kullanıcılar