Keşfet

Yellow Watchman Goby Üretim macerası

herdem

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Erdem
Yellow Watchman Goby üretim denemelerinden video derlemelerim. (Bilgi amaçlıdır.)

Kuluçka sonrası yavruların serbest yüzme anı

Serbest yüzen yavru videoları derleme

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallah 

Ben yedi sanırdım ???? çok başarılı videolar tebrikler. 
Bende ilk gördüğümde yumurtaları yediğini düşünmüştüm ama öyle olmadığını anladım, bir sonraki kuluçkada bu anı yakalayıp videosunu çektim. ????

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Merhaba Hakan bey,

Yanlış hatırlamıyorsam bu paylaşımınızı facebook grubunda görmüştüm daha önce, burada paylaşmanız kalıcılık açısından faydalı olmuş.

Yavruları büyütmeyi denediniz mi? Hobide her gün karşılaşılan görüntüler değil; paylaşımlarınızın  devamı gelir umarım : ) 

Başarınızın devamı dilerim

Merhaba Hakan bey,

Yanlış hatırlamıyorsam bu paylaşımınızı facebook grubunda görmüştüm daha önce, burada paylaşmanız kalıcılık açısından faydalı olmuş.

Yavruları büyütmeyi denediniz mi? Hobide her gün karşılaşılan görüntüler değil; paylaşımlarınızın  devamı gelir umarım : ) 

Başarınızın devamı dilerim
Merhaba Engin bey,

Evet doğru hatırlıyorsunuz, gruplarda paylaşım yapmıştım. Video derlemeleri yaptığım için forumda biraz geç paylaşım yaptım, daha kalıcı ve kolay bulunur olmasının forumlara mahsus olduğunu düşünüyorum.

Kuluçka dönemlerini yakından takip ettiğim için, bir kaç kuluçka sonrası yumurtaların nasıl açıldığına ve yavruların serbest yüzüşlerine tanıklık edince bir sonraki seferde bu anı kayda alma şansım oldu. 

Yavruları büyütmeyi deniyorum, her kuluçka farklı tecrübeler ediniyorum. Şu an yaklaşık 6 aylık olan tek yavru (İzmir depremzedesi) var, benim için büyük bir kılavuz oldu ve oluyor. Bundan sonrası için kısmet olursa denemelere ve yavru sayını arttırmayı hedefliyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar