Keşfet

Yellow Wrasse

jeanlouis

Yeni Üye
Ad Soyad
Kerim GÜLMEZ
arkadaşlar ufak ya da büyük yem yiyen yellow wrasse arıyorum, elinden çıkarmayı düşünen arkadaşların haberlerini beklerim.

arkadaşlar ufak ya da büyük yem yiyen yellow wrasse arıyorum, elinden çıkarmayı düşünen arkadaşların haberlerini beklerim.
Iyi günler,

elimde cok güzel bir Green Wrasse(7-8 cm) var, hertürlü yemi alir! Fiyat 70 YTL.

Kerim Bey bende büyük boy yellow wrasse mevcut ve balık fazlalığından dolayı satmayı düşünüyorum , fakat bu balığı dolu akvaryumda yakalamak neredeyse imkansız ,ben yakalamayı bir deneyeyim başarılı olursam mesaj yazarım :D

Kerim Bey bende büyük boy yellow wrasse mevcut ve balık fazlalığından dolayı satmayı düşünüyorum , fakat bu balığı dolu akvaryumda yakalamak neredeyse imkansız ,ben yakalamayı bir deneyeyim başarılı olursam mesaj yazarım :D
:) Osman bey büyük derken ne kadar büyük acaba ? 6 - 7 cm ya da 10 - 11 cm mi ?

Yakalanması gerçekten zor, belki yem yerken ani bi kepçe darbesiyle yakalayabilirsiniz.

Beklemedeyim.

yarısı kadarken almıştım şuan 6-7 cm boyunda :) , akşam bir yakalamayı denerim. Yakalayabilirsem pazarlığa başlarız :D

Özellikle çektiğim bir resmi yok ama burda resimde net olmasada görünüyor.

(Cep tlf ile çekildiği için pek net değil)

ywrassepf2.jpg

yarısı kadarken almıştım şuan 6-7 cm boyunda :) , akşam bir yakalamayı denerim. Yakalayabilirsem pazarlığa başlarız :D
Aman yakalama ücreti de almayında Osman bey :) Yakın oturuyoruz zaten yol masraflarını da düşelim madem :D

Osman abi akvaryumunda cyano bakteri (baloncuklara dikkat edersek fotosentez yaptıklarını görürüz.)olduğunu gözlemliyorum.

Akvaryumu bu aralar biraz boşladığım için yer yer cyano oluşumu oluyor doğrudur zaten 21 balık fazla geldiği için sayıyı azaltacağım(uzun süre sorunsuz gitti ama balıklar büyüdükçe sayı fazla gelmeye başladı), fakat o beyaz noktaların çoğu kumdu yanılmıyorsam, yelow headed sleeper goby her yere saçıyor bu kumları :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Banada kum gibi geldi yellow head bendede vardı bilirim tüm mercanları kumlama yapardı

Osman bey işlem tamamlanamadı galiba :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar