Keşfet

Yeni bir marine akvaryumu,yardım!!!

sadronas

Yeni Üye
Ad Soyad
onur
Merhabalar,bundan önce boyu hs60'la bir deniz akvaryumu deneyimim olmuştu,taşınmadan dolayı sistem tam oturmadan bozmak zorunda kaldım,şimdi yeniden başlangıç yapmak istiyorum fakat boyu hs 60la değil...sizden istediğim nasıl bir akvaryumla başlamalıyım?hazır sistem mi?yoksa toplama sistem mi?istanbul bakıröyde oturuyorum...5000-6000₺ arası bir limitim var.şimdiden teşekkür ederim

Ne çok küçük ne de çok büyük orta karar 250-350 lt arası akvaryumlar sizin için ideal olur. Hazırlardan uzak durun, sonradan yok ses yapıyor, yok şu yetersiz yok bu yetersiz diyerek ekipmanları değiştirme yoluna gidiyorsunuz ve sonuçta hem ona uygun ekipman bulmakta zorluk yaşarken 2. bir masraf çıkıyor karşınıza.

Ya bilindik bir ustaya sıfır yaptırın yada temiz bir 2. el akvaryum bulmaya bakın. Ayrıca bu limit sadece akvaryum için mi yoksa tüm ekipman, canlılar vs. dahil mi buna?

Bende o lt aralığında bir akvaryum düşünüyorum.evet haklısınız hazır akvaryumlardan nasibimi aldım zamanında:) bu limit akvaryum ve ekipmanları için,canlılar dahil değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptırdığım ve onca para verdiğim akvaryumum bi kaza sonucu kırıldı,elimde kala kala boyu hs 60 kaldı,siz siz olun zemini hesaplamadan kuruluma girmeyin,sabit oturduğunu düşündüğüm akvaryum ufak bi çarpma ile yerle bir oldu...

Yaptırdığım ve onca para verdiğim akvaryumum bi kaza sonucu kırıldı,elimde kala kala boyu hs 60 kaldı,siz siz olun zemini hesaplamadan kuruluma girmeyin,sabit oturduğunu düşündüğüm akvaryum ufak bi çarpma ile yerle bir oldu...

Üzüldüm, geçmiş olsun :(

Konu görüntüleyen kullanıcılar