Keşfet

Yeni Bubble Magus QQ1 Askı tip PS

mehmetbess

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
Bugün Bubble Magus un QQ1 Askı tip Protein Skimmer ını aldım. QQ serisini almayı düşündüm fakat nano akvaryumlar zaten küçük. Psnin gövdesinin yarısı ve boruları vs. içinde durması beni hiç cezbetmedi. Daha şık olduğunu düşündüğüm için bunu aldım. Çok yeni olduğundan internette çalışmasına dair paylaşımlar yok. Yine QQ da olduğu gibi Rock SP-600 çırpıcılı motora sahip. Yarın elimde olucak. Çalıştırıp ilk gözlemlerimi paylaşırım. Herkese sağlıklı hobiler.

(Resimler alıntıdır)

XoqN5R.jpg
d2ZDRV.jpg
Aq6Npp.jpg
4kqQ54.jpg

Nereden aldınız hocam fiyatı nekadar?

Güzel görünümü var. elektrik süpürgesi gibi işlevi sanırım. :)

Memnunmusunuz cihazdan?

Geldiğinin ertesi günü yorum yazıcam demiştim ama yazmadım. Sebebi de şu.. Ps yi kullandığım nano daha yeni kuruldu. Diatom sürecinde şuan. Akvaryumda canlılık adına pek birşey olmadığı için toplamadı ilk 3-4 gün. Ama sonra yosunlar vs. oluştuğu sırada güzel köpürmeye ve toplamaya başladı. Ayrıca ilk çalıştırdığım andan itibaren 3 gün boyunca microbubble sorunuyla karşılaştım. Bu en çok sinirimi bozan şeydi. Çıkışına elyaf vs. koysamda kar etmedi. Ancak şuan herşey çok güzel. Diatomun sonuna geldikçe o küçük hava kabarcıklarından eser kalmadı. Su kendine geldikçe ps nin toplamasıda düzeliyor. Ama şahsi fikrim normal QQ kadar olamaz hiç bir zaman. Zaten ben görünüş olarak hoşuma gittiği için aldım. Normal QQ nun motoru falan nanonun içinde kocaman duruyor. Sevmiyorum o şekil.. Sesini merak eden arkadaşlar için de ps gerçekten sessiz. Yattığım odaya kurdum hatta yatağımın dibinde.. Rahatsız etmiyor hiç. Olumlu veya olumsuz görüşlerimi tank oturdukça paylaşıcam. 

Baya zaman geçmiş üründen memnun musunuz. Ben bmqq2 aldım ama sesinden uyuyamıyorum.. eğer hala uyutacak kadar gürültüsüzse o cihazdan alacam

Qq1 den ben de kullandim. 140litre akvaryuma yeterli gelmedi sesi icin ortalama diyebilirim cok da sessiz degil. Kullanmayi birakip tunze 9004 e gectim performans ve ses kiyaslanamaz bence. Sıfır qq1 almayi dusunen varsa 50-100lira daha eklesin ikinci el tunze 9004 alsin bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ses olayı gerçekten düşükse alırım tabiki. Uinede sesli çalışıyorsa hiç bulaşmasam daha iyi ..videolara bakıyorum ama anlayamadım hiç 

Merhaba,

Ürünü yeni kurulumumda kullanıyorum. Toplaması gayet iyi çok memnunum. Ses olayı başlarda yoktu neden bilmiyorum şuan bir titreşim sesi var rahatsız etmesede ses yapıyor. Ama benim aklıma en çok takılan soru ilk kurduğumda ya acemilikten fark etmedim yada böyle birşey olmuyordu. Elektrik kesintisi sonrası tekrar çalışmıyor. Başına gelen var mı veya bir çözümü olan var mı?

Konuyu hortlaşmış gibi olmiyim ama bendede aynısı var micro bubble hala geçmedi ve hiç sessiz değil. Titreşim baş ağrıtıyor. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri