Keşfet

Yeni Dekor Kaya

G.S.İ

Yeni Üye
Ad Soyad
Eray TOSYALIOĞLU
Herkese merhaba,su tamamlama arıza yapınca kaybettiğim canlıları çıkarttım tüm tankı ve canlıları yedek tanka aldım,nanoyu komple temizldim ve kayaları kendi zevkime göre yeniden dizayn edip yapıştırdım.Ölen mercanları da ekledim dekora bakteri kolonileri için.Ortaya böyle bir çalışma çıktı:

f1fig3.jpg

20fuu79.jpg

qoyp7p.jpg

Öncelikle geçmiş olsun ve tebrik ederim bu kadar olumsuz bir duruma rağmen pozitif bir yaklaşım ile yeni bir dekor oluşturduğunuz için. Elinize sağlık, gayet güzel olmuş. 

Tebrikler gayet güzel ve doğal olmuş, ölen mercanları kuruttunuzmu yoksa sert mercanlarmıydı?

Şık olmuş ama fiji kayası çok daha şık duruyor

Öncelikle geçmiş olsun ve tebrik ederim bu kadar olumsuz bir duruma rağmen pozitif bir yaklaşım ile yeni bir dekor oluşturduğunuz için. Elinize sağlık, gayet güzel olmuş. 
Çok teşekkür ederim sağolun moral bozmak yok resifte sorunlar her daim olacaktır önemli olan üstesinden gelebilmek abi ;) ,sizin gibi eski bir üstat dan duymak güzel.Beğenmenize sevindim.

güzel bir dekor cıkmıs ortaya.
Çok teşekkür ederim bende çok sevdim.Fazla zorlanmadım zaten güzel sanatlar mezunuyum :)

Tebrikler gayet güzel ve doğal olmuş, ölen mercanları kuruttunuzmu yoksa sert mercanlarmıydı?
Sağolun sponten oldu yaparken 4 gün kadar sürdü ,her gün bir bölümü tamamladım.Sert mercanları kuruttum güzelce evet sonra dahil ettim.

Çok sağolun , yaparken çok keyifliydi gerçekten.

Şık olmuş ama fiji kayası çok daha şık duruyor
Sağolun,ben bu tarz kayaları daha çok beğeniyorum nedense tam tersi.

Teşekkür ederim sağolun

Emeğinize sağlık gayet güzel bir çalışma olmuş...

gayet güzel denemek lazim :clap:

Çok güzel olmuş gayet sanatsal bir çalışma

Foruma çok nadir uğruyordum şimdi farkettim k.bakmayın teşşekürler beğenen arkadaşlar için.Boşuna güzel sanatlar okumadık :)   (resim ve heykel)

Ne ile yapıştırdın
Kayaları su için uygun olan silikonla birleştirdim.

Kayaların üzerini kaplayan alg,bakteri,coral v.s. güncel konusundan görebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
elinize sağlık gayet güzel görünüyor kullanılmış halini merak ettim

Harika olmuş elinize emeğinize sağlık

Çok teşekkür ederim,üni.de heykel okurken rölyef(kabartma) tarzı resim gibi heykeller yapardık,kaya işi hoşuma gitti boş zamanım da çok isteyen arkadaşlarım oldu onların tankına yapacağım gibi bakalım.

Tankın konusun dan güncel haline bakabilirsiniz değerli forum üyeleri.Linkini alta ekliyorum buradan bakabilirsiniz saygılar.

Nanomun kaya görseli güncel hali

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri