merhabalar.bu da benim yeni kurduğum deniz akvaryumum döngünün oturması için bekliyorum tankı kuralı 5 gün oldu.iki gün önce ilk dün de ikinci canlı kayayı eklemiş bulunmaktayım.suyun döngüsü için biraz oturmuş tanktan aşılama yaptım (kayaları aldığım yerden) şu an için amonyum,amonyak test sonuçları sıfırın çok az üzerinde.ph 7,9 seviyesinde.
Kullanılan malzemeler şöyle;*Akvaryum toplam hacmi 185 lt,*Kum,reefl owers natural aqua sand*Tuz,reefl owers caledonia reef salt*Protein skimmer,Bubble magus E3 askı tip(100-300lt)*Isıtıcı 300 watt(çin malı)*Dalga motorları,1 adet sunsun jvp 102max 5000l/s ve 1 adet hydor 3200 max 3200 l/s*Aydınlatma 2x21w/865 osram ve 2x 21w/B hopar(mavi renkli olan) T5 aydınlatma*Tuz ölçer Sera marka *Ph ölçer ATC elektronik tip*Test kitleri henüz hepsi yok.
Teşekkürler
Kullanılan malzemeler şöyle;*Akvaryum toplam hacmi 185 lt,*Kum,reefl owers natural aqua sand*Tuz,reefl owers caledonia reef salt*Protein skimmer,Bubble magus E3 askı tip(100-300lt)*Isıtıcı 300 watt(çin malı)*Dalga motorları,1 adet sunsun jvp 102max 5000l/s ve 1 adet hydor 3200 max 3200 l/s*Aydınlatma 2x21w/865 osram ve 2x 21w/B hopar(mavi renkli olan) T5 aydınlatma*Tuz ölçer Sera marka *Ph ölçer ATC elektronik tip*Test kitleri henüz hepsi yok.
Teşekkürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: