3 sene ara verdikten sonra yeni bir tank yapmaya karar verdim
Tank 2. el alındı 85x55x45 ölçülerinde, sump yenilendi
G4 Pro Armatür rms ayakları ve reeflink ile kullanılıyor
Double Cone 180 skimmer
Aquaforest Reef Salt ve Bio S ile start up yapıldı ve su konduktan yaklaşık 1 hafta sonra diatom başladı ve herhalde bitmek üzere kayalar önce kahverengi sonrada yeşil oldu şimdi normal rengine dönüyor, Mobil su artıma alındı ve tabi ki TDS 0 su ile başlandı
Su tamamlama ve Ps geciktirici
Medya reaktörü içerisine ağır metalleri engelleyici seachemin bir ürününü koydum çünkü biraz acele ettik ve kayaları temizlemeden koydum ancak kayalar koyarken kuruydu hala içerisinde bir kaç tane tüp kurdunun canlı kalması çok enteresan
temizlik ekibi kum yıldızı conch snailler hermit yengecinin keyfi yerinde ilk onlar girildi
2 palyaço denendikten sonra 3 tane tang balığını aynı anda koydum ilk gün dövüştükten sonra 3-4 gündür birbirlerine bulaşmıyorlar
Su değerleri şu anda kötü gidiyor tuzluluk 1.025 sıcaklık 25.4-26.0 arası kH 5 kalsiyum 350 nitrat 20 biraz oturmasını beklemek gerekiyor sanırım
eskiden giesemann hybrid kullanmış biri olarak halen radeona alışamadım ama belki biraz modifiye yaptırıp 4 adet T5 ekleyebilirim
suyu koymaya başlayalı 16 gün oldu
varsa tavsiyelerinizi beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 60278
Ekli dosyayı görüntüle 60279
Ekli dosyayı görüntüle 60280
Ekli dosyayı görüntüle 60281
Ekli dosyayı görüntüle 60282
Ekli dosyayı görüntüle 60283
Ekli dosyayı görüntüle 60284
Ekli dosyayı görüntüle 60285
Ekli dosyayı görüntüle 60286
Tank 2. el alındı 85x55x45 ölçülerinde, sump yenilendi
G4 Pro Armatür rms ayakları ve reeflink ile kullanılıyor
Double Cone 180 skimmer
Aquaforest Reef Salt ve Bio S ile start up yapıldı ve su konduktan yaklaşık 1 hafta sonra diatom başladı ve herhalde bitmek üzere kayalar önce kahverengi sonrada yeşil oldu şimdi normal rengine dönüyor, Mobil su artıma alındı ve tabi ki TDS 0 su ile başlandı
Su tamamlama ve Ps geciktirici
Medya reaktörü içerisine ağır metalleri engelleyici seachemin bir ürününü koydum çünkü biraz acele ettik ve kayaları temizlemeden koydum ancak kayalar koyarken kuruydu hala içerisinde bir kaç tane tüp kurdunun canlı kalması çok enteresan
temizlik ekibi kum yıldızı conch snailler hermit yengecinin keyfi yerinde ilk onlar girildi
2 palyaço denendikten sonra 3 tane tang balığını aynı anda koydum ilk gün dövüştükten sonra 3-4 gündür birbirlerine bulaşmıyorlar
Su değerleri şu anda kötü gidiyor tuzluluk 1.025 sıcaklık 25.4-26.0 arası kH 5 kalsiyum 350 nitrat 20 biraz oturmasını beklemek gerekiyor sanırım
eskiden giesemann hybrid kullanmış biri olarak halen radeona alışamadım ama belki biraz modifiye yaptırıp 4 adet T5 ekleyebilirim
suyu koymaya başlayalı 16 gün oldu
varsa tavsiyelerinizi beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 60278
Ekli dosyayı görüntüle 60279
Ekli dosyayı görüntüle 60280
Ekli dosyayı görüntüle 60281
Ekli dosyayı görüntüle 60282
Ekli dosyayı görüntüle 60283
Ekli dosyayı görüntüle 60284
Ekli dosyayı görüntüle 60285
Ekli dosyayı görüntüle 60286