Keşfet

YENİ KURULUM SİSTEM HK

BATUHAN

Yeni Üye
Merhabalar ,

Tuzlu suya geçiş için yardımlarınıza ihtiyacım var. Şuanda mevcutta Haqos q-620 (63-39-55) akvaryumum mevcut. Sump yapma imkanım ne yazık ki yok. Sump sistemi gibi tepe filtre kullanarak ısıtıcıyı da bu sistemin içerisine yerleştirip ps yi askı sistemi ile kullansak sorun yaşar mıyız ? Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Beslenmesi düşünülen canlılar :

3 adet palyaço

2 conch

2 temizlikçi karides

Gramma

Cardinal

Yumuşak mercanlar , tüp kurdu vs.

şelale filtrede kullanabilirsin. ben kendi nanomda şelale filitreye filtre malzemelerini koyuyorum. ps ve  ısıtıcıda akvaryumun içinde bir buçuk senedir sıkıntısız devam ediyor sistem.

Peki filtre içerisine koymamı önerdiğiniz ürünler nelerdir ? ve kum olarak ne önerirsiniz ?

BEN ELYAF , BİYOLOJİK SÜNGER VE MERCAN KIRIĞI KULLANIYORUM  KULLANIYORUM . KUM OLARAKDA ARAGONİT KUM ÖNERİRİM. BU ARADA  YANLIŞLIKLA DIŞ FİLTRE  ALMA ŞELALE FİLTRE AL  AQUA CLEAR INKİNİ KULLANIYORUM GAYET GÜZEL .

Dış filtre mevcut fakat onu kullanmayacağım. Tepe filtre kullanacağım. Onun da sepetleri içerisine yerleştireceğim malzemeleri

Oda olur elyafı sık değiştirmeni öneririm nitrat artmaması için. hatta geçen youtube da bir video izlemiştim yeni kurulum yapıyordu eleman 3 bölüm çekmiş güzelde olmuş senin akvaryuma çok yakın özellikleri izle bence.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar